Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Acoustic screen Soundsation AS10

Cod: AS10 / Brand: Soundsation
5/5 - 1 evaluari

Soundsation AS10 este un acoustic shield de microfon pentru inregistrare profesionala in studio. Utilizarea unui acoustic screen imbunatateste performanta inregistrarii, izoland sursa sonora de sunetele nedorite din camera (de exemplu, un microfon secundar sau un instrument), si de asemenea reduce reflexiile acustice.

Acoustic shield-ul pentru microfon include spuma de izolare sonora, este incadrat in aluminiu rezistent, fiind atat usor, cat si fiabil in acelasi timp. Sistemul acoustic shield Soundsation AS10 se poate instala pe majoritatea stativelor pentru microfon prin clema oferita in pachetul AS10.

pret: 349 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

REVIEW-uri CLIENTI
(1 comentarii)
Ioana - 23.07.2015
Super marfa, super pret, l-am testat si isi face super treaba, am inregistrat si am un nivel mult mai bun acum.
  • Izoleaza sursa sonora si reduce reflexiile acustice captate
  • Constructie solida, placa din aluminiu
  • Usor de transportat
  • Clema ajustabila pentru montare usoara pe majoritatea stativelor de microfon
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii