Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Suspensie microfon Soundsation SM82

Cod: 102301 / Brand: Soundsation

Soundsation SM82 este un sistem de suspendare a microfonului pentru inregistrare in studio. Sistemul permite prinderea si suspendarea a microfonului in siguranta, eliminand orice tip de zgomote ale vibratiilor. Sistemul de suspensie SM82 poate fi utilizat cu orice tip de microfon ce are un diametru curpins intre 22 mm - 52 mm si este potrivit pentru toate microfoanele condensator cu forma cilindrica, dar si pentru microfonul de studio cu diagrama mare. Sistemul integreaza un POP Filter ce permite deplasarii pozitiei microfonului fara niciun fel de alterare a output-ului.

pret: 323 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Elimina riscurile captarii vibratiilor in timpul inregistrarii in studio
  • Potrivit pentru toate microfoanele cu diametru de 22-55 mm
  • POP Filter Kit cu doua membrane
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii