Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Roland A-01K - Set Controller MIDI

Cod: 104387 / Brand: Roland

Dealer Autorizat Roland - Music and More

Device-urile de tip controller reprezintă o parte esențială a oricărui setup de producție muzicală, dar alegerea unui controller potrivit poate fi de multe ori dificilă. De multe ori ne dorim un dispozitiv care să ofere posibilitatea de a controla sintetizatoare și alte echipamente atât prin protocolul MIDI, cât și prin CV/GATE. 

De asemenea, nu de puține ori am prefera să putem conecta un controller la smartphone-uri și tablete pentru a utiliza mai ușor aplicațiile muzicale disponibile pentru acestea. Pe scurt, apreciem posibilitatea de a putea lucra oriunde – în studio, acasă sau în timpul turneelor.

Roland A-01 este un controller ce include atât posibilitățile de conectare enumerate mai sus, cât și un generator de sunet. Astfel, fie că dorești să exersezi în culise, să controlezi fiecare element muzical în studio sau să compui propria ta muzică, acest controller flexibil poate fi soluția potrivită pentru tine.

Acest set include claviatura Roland K-25m.

pret: 1.889 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii