Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Sunete VST Arturia The ONE

Cod: The ONE / Brand:

Arturia The ONE este un nou mod simplu, de a descoperi sunete Arturia. The ONE este un DVD care contine 8 din produsele software si manuale lor. Instalati 8 din cele mai bune produse cu sunete virtuale (Analog Factory 2.5, Minimoog V Moog Modular V ARP2600V CS-80V Prophet V Jupiter-8V Brass 2) si le poti utilizeza fara limitari functionale timp de 15 zile. Odata ce le-ai incercat tu alegi pe cel pe care doresti sa il activezi.

pret: 519 lei

/860lei

IN STOC
Livrare imediată.

8 Virtual instruments :

  • 7 accurate emulations of legendary analog synthesizers that have defined the sound of modern music,
  • 1 Virual acoustic instrument : Brass, an extremely powerful physical modeling software that allows you to accurately emulate a trumpet, trombone or saxophone.

All synthesizers in the pack come with more then 400 carefully selected presets

  • Smart Preset Managers to organize the presets: view by Name, Instrument, Type and Project.
  • Photo realistic interfaces that perfectly resemble their predecessors on screen.
  • Addition of new modulation possibilities, effects, arpeggiators and polyphony.
  • Functions as VST, AU, RTAS or Stand Alone.
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii