Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Set stative monitoare de studio Boston BS-050-BK

Cod: 100048 / Brand: Boston

Setul de stative Boston BS-050 este destinat monitoarelor de studio. Aceste stative pot fi ajustate in inaltime (83-91-99-107-115 cm). Stativele sunt realizate din metal rezistent la zgarieturi sau lovituri, talpa de sprijin este prevazuta cu picioruse din cauciuc care asigura stabilitate pentru a nu aluneca pe suprafetele lucioase. In plus, talpa de sprijin a monitoarelor este prevazuta cu material moale din cauciuc ce preia vibratiile nedorite si impiedica alunecarea boxelor.

Se vinde la set. Pretul este pe set (2 bucati).

pret: 242 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Stative destinate monitoarelor de studio
  • Inaltime ajustabila: 83-91-99-107-115 cm
  • Setul include 2 bucati

 

REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii