Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Gravity Picks
Gravity Picks
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.
16.08.2017
Roland si-a extins gama AIRA o data cu introducerea modelului SP-404A. Daca ai impresia ca ai mai vazut modelul ...
Faceti cunostinta cu Roland SP-404A, cel mai nou membru al familiei Aira

Gravity Picks

În 2011, Chris Fahey a început să confecționeze pene pentru chitară în garajul tatălui său, proiect în care a investit toți banii strânși de el până atunci, $4000. În scurt timp, acesta s-a făcut cunoscut în lumea chitariștilor prin penele din acril, care sunt mai rezistente decât cele convenționale și sunt finisate manual, una dintre inovațiile aduse de Chris a fost sistemul precis de tăiare a marginilor penelor, care asigură obținerea aceluiași rezultat de fiecare dată.

În prezent, pe lângă mii de muzicieni din toată lumea, artiști precum Rob Chapman, Chris Mike și Steve Stevens folosesc pene Gravity în activitatea lor, iar variatatea produselor lor este mai bogată ca niciodată, penele din acril asigură un sunet mai puternic și scot în relief strălucirea frecvențelor înalte, acestea sunt disponibile în 6 forme diferite, 4 mărimi, grosimi între 1.5mm și 6mm și chiar diferite forme de găuri cu scopul de a preveni alunecarea penei din mână, astfel este imposibil să nu găsești o pană potrivită. Pe lângă penele din acril, în catalogul Gravity sunt prezente și pene premium, confecționate din termoplastic, material extrem de durabil și rezistent la diferențe mari de temperatură, pentru cei ce își doresc pene de cea mai bună calitate posibilă.

 

Pentru a obtine cel mai bun pret sau informatii despre serviciile noastre (stoc, livrare gratuita, garantie si drept de retur de 14 de zile), va rugam sa contactati serviciul departamentele de specialitate.
Gravity Picks
Gravity Picks
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.