Guiro este un instrument de percuție idiofon ce își are originea în America Latină, acesta putând fi regăsit atât în zonele rurale cât și cele urbane. În ciuda acestui lucru, Guiro este cel mai des asociat cu muzica folclorică și populară din Cuba (acolo este numit și rascador sau guayo), Puerto Rico, Panama (guachara) și Republica Dominicană (guira).

Instrumentele Guiro sunt disponibile în mai multe variante, așa cum puteți vedea și în oferta noastră. Cu toate acestea, construcția tuturor instrumentelor Guiro este similară: dispun de un spațiu sferic gol în interior și de o suprafață texturată. Prin magazinul Music and More beneficiezi de prețuri accesibile și livrare rapidă pentru toate instrumentele de percuție din oferta noastră.

116527
Peace RH-21 este un guiro construit din lemn natural, de dimensiuni mari. Lemnul natural ofera acestui instrument rezonanta si rezistenta necesara unui instrument de acest tip.
173 lei
+
116528
Peace RH-7 este un guiro dublu construit din lemn natural. Lemnul natural ofera acestui instrument rezonanta si rezistenta necesara unui instrument de acest tip.
58 lei
+
Filtreaza dupa caracteristici
Brand
Pret

lei  –  lei

  • 58lei
  • 173lei