0 Cosul tau COS

Helvia

Helvia - Romania

HELVIA® este marca deținută de FRENEXPORT S.p.A. creată în 2019 și dedicată în mod specific cererii tot mai mari de sisteme audio-video integrate de pe piețele internaționale, urmată deja de zeci de ani în sectoarele MI Pro-Audio, DJ și Iluminat.

Experiența comercială și tehnică puternică, legată de un management logistic eficient și cunoștințele solide despre dinamica importului / exportului, reprezintă unul dintre elementele distinctive pe care FRENEXPORT, prin intermediul mărcii HELVIA, le oferă acum și pieței sistemelor audio-video integrate. Know-how-ul și soliditatea unei companii cu peste 40 de ani de istorie care, în același timp, este puternic proiectată spre viitor.
Ca dovadă a legăturii profunde dintre brand și o companie cu o istorie atât de solidă, marca HELVIA își ia numele dintr-o colonie romană antică - Helvia Recina - construită în jurul secolului al III-lea î.e.n. în zona în care se află în prezent FRENEXPORT S.p.A. Acesta este un semn tangibil al modului în care identitatea culturală este un element de bază în valorile HELVIA.

Combinația dintre rădăcini și impuls spre viitor apare strălucită și detaliată în viziunea care îi ghidează obiectivele, păstrând întotdeauna ca referință valorile la baza culturii sale corporative. HELVIA intenționează să ofere tehnologii audio / video integrate cu performanțe la nivel înalt, ușurință maximă de instalare și întreținere. Ideea de bază este de a face aceste tehnologii accesibile tuturor operatorilor și utilizatorilor, oferind competență, integritate și abilitatea de a ști cum să inoveze și să adapteze sistemele lor sau orice nevoie.