HELVIA ZEUS X - Amplificator puternic si eficient

24-10-2022
HELVIA ZEUS X -  Amplificator puternic si eficient

Inca o veste grozava de la HELVIA care a lansat recent mult asteptata serie ZEUS X, raspunsul la cererea de amplificatoare de putere cu 4 canale de la 400W la 800W pe canal, fiabile si construite cu componente active si pasive atent selectate.

Amplificatorul de putere este unul dintre cele mai solicitate și importante instrumente atunci când vine vorba de instalații audio fixe. Sunt situatii in care, pe langa necesitatea asigurarii unei puteri adecvate, este nevoie de o mare fiabilitate tocmai pentru a evita defectiunile sau intretinerea continua.

Gândiți-vă la instalații precum discoteci, pub-uri, restaurante, hoteluri și centre de vacanță în care nu există doar muzică de fundal sau PA, ci și muzică live; cu siguranță nu sunt situații în care proprietarii și managerii își pot permite să piardă timpul cu produse nesigure sau, mai rău, care funcționează defectuos...

ZEUS X a fost creat cu acest lucru, oferind putere și calitate absolută într-un modul cu patru canale, cu o putere de 400, 600 și 800 de wați, simplu și fiabil.

Designul se bazează pe arhitectura Class-H, o tehnologie testată, bine cunoscută și potrivită în special pentru aplicații de putere medie până la mare.

Cu acest tip de tehnologie, a fost posibil să se dezvolte și un tip de amplificator cu un nivel bun de eficiență energetică, un nivel foarte scăzut de distorsiune și, mai ales, cu posibilitatea de reglare a tensiunii de lucru a amplificatoarelor de putere și a absorbției în proporțional cu puterea de ieșire, totul fără a fi nevoie de procesare digitală și cu o atentie deosebita asupra bugetului în comparație cu alte Clase.

ZEUS X integreaza pentru fiecare dintre cele 4 canale un adevarat procesor intotdeauna analog cu limitator si crossover, unde VCA si filtrele sunt de cea mai buna calitate. Frecvențele de lucru încrucișate sunt reglabile între 25Hz și 150Hz, detaliu mult apreciat de instalatori în toate acele situații „în mers” în care nu este necesar controlul de la distanță sau alte aplicatii sofisticare, astfel încât să se poata creea rapid sisteme stereo combinate cu subwoofere fără a recurge la sisteme externe de management al difuzoarelor. În plus cele 4 canale pot fi împerecheate în paralel sau în configurație unica.

Amplificatoarele de putere din familia ZEUS X, deși sunt oferite în trei puteri diferite, pot fi   unite printr-un rack solid de 2 unități, controale și interfețe simple de utilizat pentru instalări rapide, fără complicații inutile, ci mai degrabă concepute și dezvoltate pentru a fi imediat operaționale. si de lunga durata.

Vezi amplificatoarele: ZEUS X