IK-Multimedia

Până în perioada recentă era foarte greu, dacă nu imposibil, să obții înregistrări de calitate ridicată în studioul de acasă. Studiourile profesionale erau singurele locuri în care puteai înregistra piesele la o calitate satisfăcătoare. În zilele noastre, datorită producătorilor precum IK-Multimedia, producția muzicală în home-studio a devenit din ce în ce mai accesibilă și mai ușoară.

Music and More, distribuitor autorizat IK-Multimedia în România, comercializează întreaga gamă de produse IK-Multimedia, compatibile cu iPhone-uri, iPad-uri, telefoane cu Android, tablete și laptop-uri. IK-Multimedia produce o gamă largă de echipamente și accesorii - de la interfețe audio portabile, special concepute pentru telefoane mobile, până la claviaturi și controllere MIDI performante și portabile.

Toate echipamentele IK-Multimedia sunt disponibile la prețuri accesibile. În plus, multe dintre aceste interfețe audio și controllere includ chei software pentru descărcarea aplicațiilor muzicale atât pe telefoane mobile, cât și pe PC-uri. Atât prin prețurile excelente, dar mai ales prin conectivitatea stabilă și rapidă la dispozitive mobile, IK-Multimedia se remarcă acum printre producătorii de top.

115790
Utilizați controlerul IK Multimedia iRig Keys Mini pentru a reda instrumente și aplicații software pe Mac, pe PC, pe dispozitivul dvs. iOS sau chiar pe dispozitivele Android. Pachetul conține claviatura cu 25 de taste velocitate sensibilă, un buton de selectare volum / date și butoane de octavă...
369 lei 299 lei
Discount: 70 lei
+
114303
IK Multimedia iRig Mic Studio este un microfon condenser cu interfata audio integrata. Micorofonul iRig Mic Studio dispune de o capsula tip condenser cu diametrul de 1inch intr-o carcasa ultra-compacta. Acesta poate fi utilizat pentru a face inregistrari profesionale oricand si...
461 lei 389 lei
Discount: 72 lei
+
Pret

lei  –  lei

  • 299lei
  • 389lei
Nr. clape
Clape dinamice