Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Chimes cu 36 bare Peace SBC-1

Cod: 102530 / Brand: Peace

Chimes Peace SBC-1 cu 36 de bare fabricate din cupru, 3 octave intindere. Instrumentul produce un sunet cald, bine echilibrat, pentru a oferi tonalitatea potrivita oricarui gen muzical. Barele sunt prinse pe o bara realizata din lemn masiv. Chimes-ul se livreaza impreuna cu stativ profesional Peace, reglabil pe inaltime, cu 3 picioare dublate si sistem de fixare a barei de lemn cu doua bucse tip pasla pentru a nu transmite vibratii nedorite in stativ.

pret: 372 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Producator: Peace
  • Tip instrument: Chimes
  • Nr. bare: 36
  • Material bare: cupru
  • Stativ: inclus, reglabil, 3 picioare dublate
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii