Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Octobans Peace OB6180

Cod: 102231 / Brand: Peace

Peace Octobans sunt aditia sonora perfecta pentru orice tobosar din zilele noastre. Fiecare toba din aluminiu are un diametru de 6", iar acest set include tobe cu deschidere in adancime de 8" si 10" pentru a oferi contrast caldurii tobelor obisnuite din lemn. Pachetele Double Octoban includ stativul Peace dual tom pentru o amplasare stabila oriunde in kit. Finisata cu tratamentul Peace Raven Plate black plating, Peace Octobans functioneaza ca un set de expansiune dubla pentru o configuratie existenta de tobe, sau ca o aditie ce atinge intreaga octava (cele 8 tobe sunt acordate de la Do-ul de sus la cel de jos).

Setul include doua tobe.

pret: 539 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Dimensiuni: 6"x8" - 6"x10" Acordaj Do - Re
  • 4 Lugs
  • Stativ inclus Arena Stand TTS-810 
  • Finisaj Negru
  • 6" x 8" Octoban (acordat la sunetul Do)
  • 6" x 10" Octoban (acordat la sunetul Re)
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii