0 Cosul tau COS

Pian Digital

Decizia de a achizitiona un pian digital poate fi costisitoare mai ales in conditiile in care nu ai o idee exacta asupra modelului sau al pretului.

Un pian de închiriat poate fi soluția pentru multe probleme - un instrument temporar sau suplimentar - dar cel mai frecvent motiv pentru a închiria un pian este în locul cumpărării acestuia, în special pentru cineva care începe lecțiile de pian si nu este convins de evoluția lui.

Avantajele închirierii unui pian

Costul achiziționării unui pian este stimulentul principal de a închiria și nu cumpăra. De fapt, acesta este motivul cel mai frecvent de închiriat, mai ales pentru un student de început.

Rețineți, totuși, că vor exista și alte cheltuieli dincolo de taxa lunară. Veți avea costuri de mutare(livrare) a pianului, fie suma poate fi plătită de la începutul contractului de închiriere, fie amortizată pe întreaga durată a contractului. Montajul inițial poate fi inclus fără taxă, dar fără îndoială va trebui să plătiți dacă doriti să-l mutați la altă adresă.

Un alt avantaj este că o închiriere este temporară. Dacă este un pian pe care nu-l placi, nu ești blocat cu el. Il poți returna.

Dezavantajele închirierii unui pian

Taxa de închiriere (totală sau parțială) sunt bani cheltuiți fără a fi proprietatul pianului. Unele contracte de închiriere permit ca taxa dvs. să se aplice oricărui pian din showroom, nu întotdeauna unuia nou. Instrumentul poate si plasat numai în casa ta. Asigurați-vă că știți asta și sunteți de acord!

Dezavantajele cumpărării unui pian

Din nou, este un cost ridicat. Sau, costul ridicat de a obține ceea ce vrei cu adevărat.

În cazul în care elevul nu continuă studiul, familia este lăsată cu o amintire probabil nefericită a unei activități care nu a adus satisfacerea sperată și o investiție care trebuie recuperată.. Există dificultăți în vânzarea instrumentului sau, dacă familia decide să-l păstreze, va exista o pierdere continuă a investiției datorată uzurii morale( îmbătrinire tehnologică). Dacă familia se mută, vor exista cheltuieli de relocare.

Magazinul Music and More iți ofera posibilitatea închirierii pianului favorit pana la decizia finală.

De asemenea poți apela la acest sistem în cazul in care ai nevoie rapid de un pian digital pentru un eveniment.

Subcategorii
Filtre produse
Brand
Pret