0 Cosul tau COS

Inchiriere pian digital Yamaha P85 - Music and More

Click pe imagine pentru a mări

305 lei
Disponibil la comanda
+
Cod: 116104P85RENT
Livrare
Metode de plată
 • Ramburs la livrare
 • Visa sau MasterCard
 • 0% comision pentru plățile online cu cardul
 • Rate începând de la 25 lei
Avantajele achiziției
  Tag-uri

Descriere

Pret de inchiriere pentru 7 zile.

Pianul este furnizat cu:

 • Stativ de pian

 • 3 Pedale - sustain/damper/grand

 • Stativ de note

 • Alimentator de tensiune

Transportul este gratuit, asigurat de Music and More, nu mai departe de 10 km de locatia magazinului - Calea Rahovei nr 266-268, Bucuresti, sect 5. Pentru alta locatie aflata la o distanta mai mare de 10 km de sediul companiei, va vom oferi o cotatie personalizata.

Daca iti doresti sa inchiriezi acest echipament trimite email la adresa customer@musicandmore.ro cu textul: inchiriere 116104P85RENT

Decizia de a achizitiona un pian digital poate fi costisitoare mai ales in conditiile in care nu ai o idee exacta asupra modelului sau al pretului.

Un pian de închiriat poate fi soluția pentru multe probleme - un instrument temporar sau suplimentar - dar cel mai frecvent motiv pentru a închiria un pian este în locul cumpărării acestuia, în special pentru cineva care începe lecțiile de pian si nu este convins de evoluția lui.

"Nu știu dacă copilul meu se va lipi de pian ..." este, fără îndoială, cea mai obișnuită întrebare pe care o auzim, așa că am proiectat acest program unic de închiriere pentru propriul pian pentru familii care doar testează dorinta copilului de a canta la pian

Avantajele închirierii unui pian

Costul achiziționării unui pian este principalul stimulent pentru închiriere. De fapt, acesta este motivul cel mai frecvent de închiriat, mai ales pentru un student debutant.

Rețineți, totuși, că nu vor exista alte cheltuieli dincolo de taxa lunară. Veți avea doar taxa de livrare si montaj a pianului si suma de avans de la începutul contractului de închiriere care poate fi amortizată pe întreaga durată a contractului. Nu va trebui să plătiți pentru acordaj( in cazul pianelor digitale)

Un alt avantaj este că închirierea este temporară.

Dacă vei cumpăra un pian pe care nu-l placi, nu ești blocat cu el?

Cititi modul în care este scris contractul de închiriere, taxa de închiriere (totală sau parțială), taxa de transport, taxa de montaj, date care trebuie să fie afișate in contract. Asigurați-vă că știți si sunteți de acord cu acestea!

Dezavantajele cumpărării unui pian

Din nou, costul este ridicat. Sau, costul ridicat de a obține ceea ce vrei cu adevărat.

Dacă copilul sau studentul nu continuă să studieze, familia este rămane cu un regret, a unei activități care nu a adus satisfactia sperată. Există dificultăți în vânzarea instrumentului sau, dacă familia decide să-l păstreze, va exista o pierdere a investiției ca urmare a uzurii morale si fizice.

Ce îti ofera programul de inchiriere?

Fără dobândă și taxe ascunse
Nici o obligație sau presiune pentru a cumpăra instrumentul închiriat

Descriere produs

Pianul digital Yamaha P-85 ofera muzicienilor dinamica, sunete de calitate si tuseul unui pian acustic, exact la ceea ce va asteptati de la Yamaha. Difuzoarele incorporate, forma compacta si accesibilitatea fac din acest pian un instrument usor de folosit in orice circumstante. Claviatura cu 88 clape dinamice de tip hammer action, 7 octave, 10 sunete de pian, efecte incorporate se combina 2 tonuri simultan, difuzoare de 12 watts, conexiuni MIDI, iesire de casca audio si metronom ajustabil.

Pachetul include

 • Pian digital Yamaha P85
 • 3 Pedale Yamaha
 • Alimentator de tensiune Yamaha
 • Stativ de partituri Yamaha

Opinii

Excelent serviciu. Multumesc Music and More pentru profesionalim!
Scrie un comentariu

Garantie 36 luni
plus alte garantii speciale

Livrare Gratuita
la comenzi de peste 399 lei

Plata in Rate
fara dobanda

Returnare
in 14 zile

Service
autorizat

LIVRARE
cu verificare