Instrument la Schimb

Oferim un serviciu unic în România. Îți punem la dispoziție, în limita stocului disponibil, un instrument muzical în regim de împrumut pentru perioada în care instrumentul tău (achiziționat de la noi si care trebuie sa ramana mai mult de 15 zile in service) a rămas pentru reparație în service la Music and More. Nu trebuie decât să ne contactezi și problema ta este rezolvată.

Ne vom deplasa la locul indicat de tine (dacă domiciliezi într-un perimetru de 10 km față de magazinul nostru si daca instrumentul tau este greu, de dimensiuni agabaritice) sau ne poți livra prin curier instrumentul tău ce trebuie reparat. Instrumentul muzical pus la dispozitie / schimb va fi în perfectă stare, atât funcțional cât și estetic și în mare parte asemănător cu cel cumpărat de tine. Nu vei plăti nicio taxă în plus pentru perioada în care îl vei folosi. După reparație, instrumentul tău va fi livrat gratuit către tine, iar tu vei livra înapoi instrumentul de schimb. Taxa de transport (dacă este cazul) pentru înapoierea instrumentului de schimb va fi suportată de către tine.

Te rugăm ca, în momentul în care ne contactezi și soliciți accesarea acestui serviciu, să ne oferi date complete despre instrumentul stricat, cât și datele exacte ale achiziției. Nu abuza, suntem aici doar pentru a te ajuta.