Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Contrabarbie profesionala vioara intreaga Viva la Musica - Diamond

Cod: VLM-DIA-D / Brand: Viva La Musica

Diamond de la Viva la Musica este contrabarbia perfecta, fabricata din lemn de artar provenit din Bosnia, foarte confortabila si apreciata atat de studenti cat si de interpreti cunoscuti.
Aceasta contrabarbie este compatibila cu viorile 3/4 si 4/4 si are la baza lemn de esenta tare, lacuit intr-o nuanta inchisa.

Contrabarbia este reglabila pe inaltime dar si in 12 pozitii pe lungime. Este echipata cu revolutionarul sistem de rotatie la 360 grade pentru fixare usoara si sigura.
Atasarea in trei puncte "VIVA Feet" asigura mai putine amortizari ale vibratiilor instrumentului datorita faptului ca nu atinge spatele viorii.   

pret: 232 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Compatibilitate: Vioara 3/4 - 4/4
  • Material: Lemn de artar, lacuit intr-o nuanta inchisa
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii