Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi vioara 4/4 Pirastro Tonica

Cod: 100936 / Brand: Alti producatori

Corzile pentru vioara Tonica reprezinta topul de linie al corzilor cu miez sintetic de la Pirastro. Centrul sintetic special este fabricat din cele mai fine si mai flexibile filamente impreuna cu materiale winding de calitate ridicata. Aceste corzi sunt construite folosind cele mai noi tehnici de fabricatie, inclusiv controlul strict al calitatii. Sunt foarte fiabile, au un volum plin si puternic, un sunet viu cu un grad ridicat de modulatie, un raspuns extrem de rapid, si se acordeaza imediat, fiind rezistente la schimbarile de umiditate.
 

pret: 140 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii