Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi vioara Pirastro Piranito

Cod: 100935 / Brand: Alti producatori

Corzile pentru vioara Pirastro Piranito reprezinta alegerea perfecta pentru violonistul sau programul muzical scolar ce poseda un buget limitat, dar, cu toate acestea, apartin aceleasi categorii precum corzile DAddario Preludes sau Pirastro Chromcors. Aceste corzi germane pentru vioara cu miez din otel pot fi folosite de catre interpretii incepatori timp indelungat si vor suna cu sase luni mai tarziu la fel de bine cum au sunat si in prima zi in care au fost montate pe vioara.
 

pret: 112 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Pirastro Piranito
  • Miez din otel
  • Dimensiune 4/4
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii