Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

VariGrip D'Addario PW-VG-01

Cod: VariGrip PW-VG-01 / Brand: D'Addario

D'Addario creeaza acest instrument cu scopul mentinerii si imbunatatirii dexteritatii degetelor, mainii si antebratului, numit VariGrip. Acesta are un design ergonomic, tensiune reglabila ce poate fi customizata fiecarui deget. Gripul de asemenea simuleaza si corzi pentru dezvoltarea si intretinerea callus-ului degetelor cand nu repetati. VariGrip, de la D'Addario, cel mai bun instrument de intretinere pentru muzicieni. Este de notat faptul ca acest produs este unul pentru exercitiu; orice durere sau neplacere va trebui sa determine incetarea utilizarii sale si consultarea unui medic. Utilizarea excesiva poate, de asemenea, cauza dureri.

pret: 61 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Dezvolta si mentine putere si dexteritate in degete, maini si brate
  • Tensiune variabila ce permite conditionare preferentiala pentru fiecare deget
  • Gripul secundar simuleaza corzi pentru dezvoltarea si mentinerea callus-ului
  • Instrumentul perfect pentru incalzirea inainte de spectacol si mentinerea dexteritatii cand nu repetati
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii