Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Blockflote Hohner 9509

Cod: 103166 / Brand: Hohner
5/5 - 1 evaluari

Cu zeci de ani de experiență în fabricarea instrumentelor muzicale, inginerii de la Hohner au continuat să îmbunătățească calitatea produselor. Această calitate se regăsește atât în recorderele de plastic, cât și în cele produse din lemn.

Acest blockflote este destinat copiilor si tinerilor incepatori. Constructia robusta si posibilitatea de a fi curatat cu apa rece il face sa fie un instrument ideal pentru orele de muzica de la scoala!

pret: 46 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

REVIEW-uri CLIENTI
(1 comentarii)
Ionut Arsenie - 20.06.2017
Nu cumpara daca nu probezi. Suna fals, chiar daca modifici pozitia degetlor pe gauri este foarte greu sa gasesti intonatia perfecta. Am returnat produsul si am comandat unul de lemn. Vezi Soundsation WR100-BD, are pozitie intermendiara si poti obtine un acordaj mult mai stabil
  • ​Serie: Melody Line
  • Tip blockflote: sopran
  • Digitație: baroc
  • Corp: plastic
  • Muștiuc și legătură: plastic
  • Construcție: dintr-o singură bucată
  • Husă de plastic inclusă
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii