Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Blockflote YAMAHA YRS-24B

Cod: 103182 / Brand: Yamaha

Dealer Autorizat Yamaha - Music and More România

Flautele Yamaha, seria 20, sunt create pentru a oferi oricui un inceput perfect in educatia muzicala. Flautele Yahama au o resistenta ideala la aer pentru un control usor si, de asemenea, detin o acuratete de intonatie ce te poti astepta s-o gasesti la modele mai scumpe. Desi constructia de plastic este similara cu a altor brand-uri, flautele Yamaha ABS sunt intr-adevar instrumente superioare. Modelele sunt disponibile atat cu digitatie germana, cat si englezeasca.

pret: 43 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Corp din trei bucati, usor de curatat.
  • Material ABS, perfect pentru cantareti tineri, pentru regiuni cu fluctuatii extreme de temperatura. Material dur si, aproape, indestructibil.
  • Usor de cantat, cu un ton pur si armonios. Perfect pentru incepatori.
  • Digitatie englezeasca   
  • Cheia C
  • Accesorii incluse: harta digitatie si husa din bumbac.
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii