Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Flaut piccolo Soundsation SFP-10

Cod: 102148 / Brand: Soundsation

Flautul piccolo este instrumentul de suflat cu cea mai ridicata inaltime din ansamblul unei orchestre. Avand un sunet stralucitor, este un instrument semi-transpozitoriu a carui efect sonor se afla la octava superioara, in raport cu notatia.

Corpul flatului piccolo Soundsation SFP-10 este realizat din ABS, si ofera astfel o sonoritate asemanatoare cu cea a versiunii din lemn, dar si o durabilitate indelungata si rezistenta sporita. Tastele si capul instrumentului sunt realizate din material nickel, placate cu finisaj argintiu. De asemenea, flautul piccolo SFP-10 dispune de un mecanism "E-split" ce faciliteaza interpretarea.

Avand in vedere caracteristicile produsului, Soundsation SFP-10 este un flaut piccolo ideal pentru incepatori

 

pret: 782 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Corp: ABS
  • Cap: Nickel
  • Taste: 18 taste, nickel
  • Cap si taste placate cu finisaj argintiu
  • Accesorii incluse: Cutie / case pentru transport si carpa de curatare
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
Flaut Soundsation SFL-10
(1)
Brand: Soundsation
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii