Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Flaut Soundsation SFL-10

Cod: 100336 / Brand: Soundsation
5/5 - 1 evaluari

Primii pasi sunt cei mai importanti cand inveti sa canti la un instrument. Flautul SFL-10 a fost fabricat pentru ca studentii sa interpreteze sunete minunate in cel ami scurt timp. Fabricat din nickel argintiu, acesta garanteaza rezistenta in timp la uzura si umezeala. Mecanismul split nota E si clapeta inchisa nota G ofera un mare ajutor in timpul interpretarii. GSFL-10 reperezinta alegerea perfecta pentru studenti si nu numai. Include cutie.
 

pret: 759 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

REVIEW-uri CLIENTI
(1 comentarii)
Alexandra Floroiu - 20.03.2017
Nu sunt un profesionist si nici nu imi doream un instrument pentru a canta pe scena. Doar la mine acasa...insa...am fost la ora de meditatie si doamna profesoara a supra evaluat acest flaut. Dupa ce a cantat la el a spus ca este un instrument valoros si ca ar face in jur de 1500-1800 de lei. Ma bucur ca am auzit acest lucru. L-am comandat on-line si nu stiam nimic despre acest flaut. Va multumesc Music and More.
Ionut Zmeu - 20.03.2017
Da, pozele de pe site nu prea te inspira la achizitie. Si eu am un coleg de liceu care are un flaut Soundsation cumparat prin profesorul de flaut si mi-a vorbit de acest intrument cum ca ar fi foarte potrivit si bine lucrat, corpul din argint si cu taste prevazute cu arculete de otel. . Ma gandesc...Ce accesorii are?
  • Flaut nickel-silver,
  • Mecanism split nota E
  • Clapeta inchisa nota G
  • Include cutie
  • Kit de intretinere: tija si carpa speciala
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii