0 Cosul tau COS

Garantie 36 luni
plus alte garantii speciale

Livrare Gratuita
la comenzi de peste 399 lei

Plata in Rate
fara dobanda

Returnare
in 14 zile

Service
autorizat

LIVRARE
cu verificare

616 lei

Disponibil in 5-7 zile

+
Cod: 115761
Livrare gratuită
Metode de plată
  • Ramburs la livrare
  • Visa sau MasterCard
  • 0% comision pentru plățile online cu cardul
  • Rate începând de la 51 lei
Avantajele achiziției
    Tag-uri

Descriere

Dealer Autorizat Roland - Music and More

Fie că sunteți muzician, faceți podcast sau live stream, calitatea audio este vitală pentru o producție de succes. În ziua de azi cu un smartphone poți face aproape orice, dar pentru mai mult control și calitate audio superioară, Roland GO:MIXER PRO este cea mai la îndemână opțiune pentru creatorii de content de pretutindeni. Iar dacă editarea video este punctul dvs. forte, suita de aplicații video unice de la Roland (4XCAMERA, Virtual Stage Camera ș.a.) este soluția ideală pentru videoclipurile dvs.

Roland GO:MIXER PRO dispune de 9 intrări audio, compatibilitate cu microfoane profesionale și intrări și potențiometre dedicate pentru instrumente.

Acum nu va mai trebui să vă faceți griji de calitatea sunetului dvs., pentru că Roland GO:MIXER PRO redă un semnal stereo* ultra-curat, fără zgomote de fundal. Cu intrări pentru claviatură, chitare sau voce, puteți da viață pe loc sesiunilor de improvizație sau înregistrărilor de demo-uri. GO:MIXER PRO este și un mixer audio mobil ideal pentru concerte mici sau petreceri. Pentru soliști, funcția de Center Cancel vă permite să reduceți volumul vocii principale de pe orice melodie doriți a cânta** și puteți conecta chiar și un microfon profesional de tip electret condenser***.

Datorită smartphone-urilor și social media, livestreaming-ul este la îndemâna tuturor, dar limitările telefoanelor sunt evidente, în special legat de durata de viață a bateriei. În funcție de condiții, GO:MIXER PRO poate funcționa mai mult de 4h cu doar 4 baterii AAA.

Roland GO:MIXER PRO este compatibil cu o multitudine de aplicații special create pentru DJ, soliști și trupe aspirante. Cu Beat Sync Maker puteți adăuga diverse efecte și tranziții pe ritm în clipurile filmate pe iOS și chiar puteți combina clipuri diverse cu aplicația 2-Video Mix. Cu aplicația 4XCAMERA aveți opțiunea de a combina până la 4 cadruri într-un singur videoclip - perfect pentru multi-instrumentaliști. Virtual Stage Camera vă permite să înlocuiți fundalul pe care cântați cu orice decor posibil, totul în timp real, cu ajutorul unui ecran verde/ albastru virtual. Clipurile pot fi apoi editate în aplicații precum Apple iMovie. În Apple Garage Band puteți chiar produce melodii întregi cu trupa, puteți asculta acompaniamentele separat sau puteți înregistra vocea cu melodii de ghidaj pe fundal.*GO:MIXER PRO trimite semnalul audio prin ieșirea USB, așa că anumite smartphone-uri Android pot transforma automat semnalul primit în semnal mono.

**Rezultatele pot diferi în funcție de cum este mixată melodia respectivă.

***Bateriile sunt necesare pentru alimentarea phantom power pentru iPhone/ iPad.

Specificatii

• Număr canale audio: intrări: 9 canale / ieșiri: 2 canale
• Conexiuni: INSTRUMENT (L/MONO, R): 6,35mm / LINE IN 1: mini-stereo jack / LINE IN 2: mini-stereo jack/ CHITARA/ BAS: 6,35mm (impedanță ridicată)/ PLUG IN MIC: mini jack/ MIC: combo (XLR, 6,35mm TRS, phantom power DC 48V, 6mA max.)/ IEȘIRE MONITOR: mini-stereo jack/ USB Micro-B
• Controale: INSTRUMENT/ CHITARA, BAS/ PLUG IN MIC/ MIC/ IEȘIRE MONITOR/ LOOP BACK/ CENTER CANCEL/ PHANTOM POWER/ BATERIE
• Indicatori: POWER/ PEAK
• Alimentare: USB Bus/ baterii alkaline (AAA, LR03) x4/ acumulatori reîncărcabili Ni-MH (AAA, HR03) x4
• Intensitate curent: 170 mA
• Durată baterie: baterii alkaline - 4h30min (depinde de condițiile de întrebuințare)
• Produse compatibile: Pentru ultimele informații de compatibilitate accesați următorul link http://roland.cm/gomixerprocp
• Dimensiuni/ Greutate: 104x155x41mm / 220g
 

Caracteristici generale

Brand:
Roland

Video

Opinii

O jucarie foarte cool si utila daca vrei sa te distrezi in casa.
Scrie un comentariu