KLOTZ

KLOTZ AIS este o companie stabilită în Germania cu o experiență îndelungată în fabricarea și asamblarea cablurilor de cupru și fibră optică, utilizate în domeniile audio, video și broadcasting. Încă de la început, ținta producătorului reprezintă producția unor cabluri de calitate ridicată, la prețuri accesibile.

Astăzi, KLOTZ este considerat un producător de top – cablurile fiind utilizate în studiouri de înregistrare, companii de difuzare TV, teatre, stadioane și arene. Printre marii artiști ce folosesc cabluri KLOTZ se numără Joe Bonamassa, Joe Perry de la Aerosmith, Matthias Jabs din Scorpions și basistul T.M. Stevens. Cablurile KLOTZ Signature (FunkMaster, Rock Master și Joe Bonamassa) sunt proiectate pentru a satisface în totalitate necesitățile marilor artiști. Specificațiile cablurilor Signature sunt utilizate apoi pentru a dezvolta noi produse, fiind integrate în fiecare proces de design. Sunt fabricate în Germania și beneficiază astfel de o garanție de 5 ani.

105329
Cablu audio foarte flexibil, durabil și de înaltă calitate, potrivit pentru toate studiourile de înregistrare și stațiile Hi-Fi. Conectorii au o suprafață placată cu aur de 24 de carate și vă garantează pierderi minime de semnal. Lungime cablu: 3 m Conector Jack TRS 6.3 mm - stereo...
78 lei
+
Pret

lei  –  lei

  • 78lei
  • 78lei
Lungime cablu