Mașinile de ritm Roland TR se sincronizează acum cu Serato DJ PRO

13-03-2019
Mașinile de ritm Roland TR se sincronizează acum cu Serato DJ PRO

La expoziția NAMM din ianuarie 2019, Roland a anunțat un update important pentru mașinile de ritm TR-8, TR-8S, TR-08 sau TR-09 - Serato x Roland TR-SYNC. Celebrele sunete ale mașinilor de ritm Roland vor putea fi acum controlate direct pe setup-ul dvs de DJ. Procedura este simplă și necesită doar să vă conectați echipamentul la soft-ul Serato DJ Pro, iar apoi ele se vor sincroniza pe BPM.

 

 

Utilizatorii vor fi plăcut surprinși, aceasta fiind o actualizare gratuită atât pentru Serato DJ Pro, cât și pentru firmware-ul de pe toate unitățile Roland compatibile, acestea primind certificarea OSA - Official Serato Accessory.

 

 

Acum vă puteți adăuga cu ușurință propriile loop-uri de tobe cu aceleași sunete de pe melodiile preferate. Amestecați genurile, dați forță pieselor clasice, remixați și faceți treceri între melodii în noi modalități.

Actualizarea include, de asemenea, capacitatea de a reface configurația controalele în kit-ul oficial Serato, cum ar fi Novation Dicer și Reloop Neon, plus capacitatea de a combina și de a folosi simultan două pad-uri de performance diferite.

 

 

Oricine poate interpreta următorul mare hit, dar câți DJ și-l pot crea?

Link update: https://www.roland.com/global/promos/tr-serato-sync/

Postari

Nu exista recenzii

Adauga recenzie