Maono E2: Cea mai bună consolă de podcasting de buget

08-11-2022

Cercetarea continuă a lui Maono în lumea streaming-ului și podcasting-ului a prețuit întotdeauna experiențele utilizatorilor și feedback-urile lor. Scopul este de a oferi cele mai bune soluții pentru a răspunde nevoilor creatorilor de conținut (streameri, podcasteri și muzicieni), prin prezentarea de produse precum Consola portabilă Live Streaming / Podcast AME2 pentru Computer și Smartphones.

Consola Maono AME2 este un produs complet nou, cu un design actual, îmbunătățiri substanțiale de performanță și funcții suplimentare adaptate nevoilor creatorilor de conținut din zilele noastre.

 

Sursa phantom power încorporată, intrarea XLR și amplificatoarele de microfon de înaltă calitate permit utilizarea atât a microfoanelor cu condensator, cât și a microfoanelor dinamice pentru a înregistra sunete ultra-clare.

 

 

Cele 2 intrări pentru microfon sunt ideale pentru streaming pentru două persoane. Aceste intrări sunt potrivite și pentru conectarea instrumentelor (chitară, bas, etc.).

 

 

2 canale de ieșire audio analogice și 1 USB pentru conexiune simultană cu 3 dispozitive de streaming.

 


 

Funcția Auto-Tune în 12 pași împărțiți în A, Bb, B, C, Db, D, Eb, E, F, Gb, G, Ab. Doar atingeți scurt butonul Auto-Tune situat pe consolă pentru a activa reglarea automată.

 

 

Streaming audio BT permite conectarea fără fir la dispozitive precum smartphone, tabletă sau PC pentru aplicații cu acompaniament de muzică live.

 

 

Vezi produsul aici: MAONO E2