Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Markbass
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.
16.08.2017
Roland si-a extins gama AIRA o data cu introducerea modelului SP-404A. Daca ai impresia ca ai mai vazut modelul ...
Faceti cunostinta cu Roland SP-404A, cel mai nou membru al familiei Aira

Markbass

Markbass este o companie fondată în 2001 de către Marco De Virgiliis în Italia. Marco a fost un inginer electronist în telecomunicații ce a decis, la sfârșitul anilor ’80, să înceapă să proiecteze amplificatoare și cabinete pentru bas împreună cu Sisinio Olivastri, actualul inginer senior al companiei Markbass. Timp de cinci ani cei doi au îmbunătățit tehnologia electronică a acestor produse, astfel încât să obțină amplificatoare capabile de a reproduce cât mai fidel sunetul instrumentului conectat, indiferent de ce instrument ar fi acela. Alături de Markbass, dintr-o pasiune comună de a atinge perfecțiunea sunetului, s-au creat și Markaudio, Markacoustic sau DV Mark.

La ora actuală, Markbass este considerat un producător de top. Amplificatoarele combo, head-urile, cabinet-urile, cât și pedalele acestora sunt de o calitate superioară, atât datorită sunetului extraordinar de fidel, cât și datorită fiabilității. Nu în ultimul rând, amplificatoarele de bas electric Markbass sunt folosite de artiști de renume precum Michael Manring, Craig Young, Dominique Di Piazza, Victor Bailey, Tom Kennedy și mulți alții.

Pentru a obtine cel mai bun pret sau informatii despre serviciile noastre (stoc, livrare gratuita, garantie si drept de retur de 14 de zile), va rugam sa contactati serviciul departamentele de specialitate.
Markbass
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.