Music and More - Magazin Instrumente Muzicale, Echipamente şi Accesorii

Bine ați venit la magazinul online de instrumente muzicale, Music and More - destinația preferată de mulți muzicieni pentru a-și procura instrumente muzicale, accesorii și informații utile referitoare la modul de folosire al acestora.

Music and More a fost lansat în 2006 de către SC Tempo Music Impex SRL și a devenit unul dintre cei mai apreciați retaileri de instrumente muzicale și echipamente din România, acum avînd peste 15.000 de clienți înregistrați. Misiunea noastră este simplă: Vrem să facem achiziționarea și deținerea de instrumente muzicale și echipamente ușoară pentru toată lumea, prin furnizarea de articole la prețuri mici și servicii excelente.

16 MOTIVE CA SĂ CUMPERI DE LA NOI

1. Verificarea coletului la livrare înainte de a face plata

Asigură-te înainte de a semna ordinul de livrare că vei face acest lucru în prezența reprezentantului companiei de transport, pentru a verifica dacă livrarea a fost primită în condiţii optime. Verifică comanda la livrare pentru a te asigura că nu există semne vizibile de deteriorare. În cazul în care există urme de deteriorare sau pachete incorect ambalate, te rugăm să completezi formularul de livrare indicînd problema şi să ne contactezi în maxim 2 ore de la livrare. O confirmare de primire semnată, fără alte menţiuni de elemente lipsă sau deteriorări, reprezintă acceptarea comenzii ca fiind completă şi într-o stare perfectă. Pentru orice altă problemă cu privire la comanda dumneavoastră, vă rugăm să consultați politica noastră de returnare.

2. Montaj şi suport tehnic (punerea în funcţiune şi aspecte specifice de utilizare, întreţinere) la livrare oferite de echipa Music and More

Este nevoie de experiență și dexteritate pentru a asambla anumite instrumente muzicale. Pornirea şi verificarea funcţionării revine experţilor de la Music and More. Echipa noastră de asamblare a dovedit în timp că poate satisface aceste cerințe pentru toate categoriile de instrumente. În plus te poate ajuta să faci primii paşi în utilizarea şi în exploatarea corectă a instrumentelor sau a echipamentelor muzicale. Montajul calificat cu ajutorul personalului nostru îţi oferă orientarea corectă pentru un start-up de succes.

3. Se pot solicita tutoriale video specifice pentru produsele vândute

Tutorialele video, fie înregistrate sau solicitate în mod special, sunt importante pentru tine, deoarece adaugă o altă dimensiune procesului de învățare ceea ce face ca experiența educațională să fie mai eficientă. Clipurile video oferă perspective diferite și te vor ajuta în procesul de învățare. Poţi solicita muzicienilor de la Music and More tutoriale video pentru instrumentele achiziţionate.

4. Service la domiciliu (ne deplasăm să facem constatare în caz de defect, filmăm, înregistrăm şi trimitem la service pentru a analiza şi a diagnostica)

Ai probleme cu instrumentul muzical? Nu contează care este defecţiunea. Music and More poate diagnostica şi repara instrumentul chiar la tine acasă. Avem contracte cu profesioniști care oferă servicii de reparații la domiciliu. Desigur, solicitarea ta trebuie să fie una care să justifice deplasarea la tine acasă. Un pian digital, un amplificator de chitară de dimensiuni generoase, boxe active sau pasive, sisteme de sonorizare, avem soluţia pentru tine garantat.

5. Schimbarea gratuită a setului de corzi pentru chitară şi reglarea acesteia, acordaj şi setup acţiune (clasică, acustică, bass) la prima achiziţie a setului de corzi de rezervă

Ai cumpărat prima ta chitară? De la colegii noştri ai aflat că în curând trebuie să schimbi corzile şi este posibil să fie necesar un nou setup de reglare a grifului pentru ca apăsarea corzilor să fie una comodă? Nimic mai simplu. Trebuie doar să faci o programare telefonică, să vii la magazin, să îţi alegi corzile şi vei fi ajutat şi învăţat să schimbi primul tău set de corzi. Acest serviciu este gratuit.

6. Angajaţii cu studii superioare, unii dintre ei cu studii de specialitate în instituţii precum Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti

La Music and More ne-am dorit să formăm o echipa de profesionişti. Am ales să alcătuim o echipă formată din muzicieni, unii dintre ei artişti care interpretează pe scenă sau profesori care au predat la şcolile de muzică. De ce am ales asta? Pentru că vrem să te simţi ca şi când te afli lângă trupa ta de concerte şi vei primi consiliere corectă de la muzicieni si nu de la angajaţi care urmăresc doar comisionul din vânzări.

7. Upgrade pentru un instrument mai performant, în primele 6 luni de la achiziţie

Dacă ai progresat mai repede decât te aşteptai, sau dacă copilul tău îşi doreşte un instrument mai performant decât cel achiziţionat cu ceva timp în urmă, poţi solicita o evaluare a vechiului instrument şi poţi solicita un upgrade pentru următorul nivel. Te vom ajuta să obţii cel mai bun preţ pentru vânzarea vechiului instrument,dar şi pentru achiziţia următorului.

8. Livrare directă din depozitul magazinului sau din depozitul furnizorului (extern) fără ca instrumentul să fie depozitat mai mult de 48 de ore în România

De multe ori, se întâmplă să simţim că nu primim exact ceea ce ne dorim pentru că produsul comandat nu este aşa cum a fost prezentat pe pagina magazinului online sau pentru ca la livrare se dovedeşte a fi altceva. De câte ori nu am auzit că multe magazine furnizează produse care au fost expuse în show room şi apoi au fost atent sigilate şi trimise către clienţi. Acum la Music and More poţi solicita o notă de transport extern a furnizorului sau poţi verifica seria instrumentului tău pe pagina oficială a producătorului. Trebuie doar să soliciţi acest lucru şi vei primi documentaţia solicitată. Music and More vrea ca tu să primeşti instrumentul muzical în cel mult 48 de ore de la intrarea în ţară a acestuia. Nu o să-ţi trimitem niciodată un instrument valoros care a stat în depozitul nostru ( fără climatizare ca multe alte depozite) săptămâni, luni, ani ….

9. Livrare Express, în ziua comenzii dacă aceasta a fost făcută până la orele 12.00 ( este gratuită în acest moment )

Ai fost grăbit, ai uitat, nu ai avut timp, este ziua soţiei, a soţului sau a copilului tău şi nu ai avut timp să găseşti un cadou potrivit. Trebuie doar să ne suni sau să comanzi online până la ora 12.00 şi vom face livrarea în regim Express, chiar în ziua solicitării. Desigur putem încerca să facem livrarea în ziua solicitării şi pentru comenzile lansate după orele 12.00 doar achitând o supra-taxă de 25 de lei.

10. Reduceri* pentru profesorii de muzică, obţinerea cardului de Teacher Discount Card, după prima achiziţie. Avem peste 30 de carduri la posesori.

Magazinul Music and More este condus de un profesor de muzică. Cred că puţini sunt cei care înţeleg, cu adevărat, care este statutul financiar al profesorului în această ţară. De aceea Music and More emite în fiecare an 50 de carduri de fidelitate cu discounturi generoase pentru profesorii de muzică. Trebuie doar să treci pe la magazin cu o copie a contractului de muncă şi vei primi acest card cu valabilitate nedeterminată.

11. Reduceri* pentru elevii şcolilor de specialitate, dacă aceştia au la ei carnetul de student vizat la zi

Ai carnet de student la o facultate de muzică, eşti elev la o şcoală de muzică sau studiezi la un club de muzică? Ai chiar acum reducere dacă vii la magazinul nostru cu carnetul de student sau elev. Vei putea cumpăra la cel mai mic preţ chiar de la prima achiziţie. Nu există limite. Vrem doar să te sprijinim. Vrem să devii un bun artist cât mai repede. Reducerile pentru elevi și studenți sunt cuprinse între 3% și 7%, în funcție de produs și brand.

12. Reduceri* pentru instituţiile de stat sau particulare care au ca profil Arta

Dacă ai o şcoală de muzică, un club de copii care studiază muzica şi esti interesat să te dezvolţi fără să spargi o bancă, vino la Music and More şi vei găsi consiliere şi ajutor financiar prin programul Music School Discount.

13. Discount pentru cei care ridică produsele expuse în showroom

Vrem să socializăm, să cântăm împreună, să ne cunoaştem, să ne spui care sunt nevoile tale şi să te ajutam.

* Produsele aflate în promoție pe site (seturi sau alte tipuri de reduceri) nu mai beneficiază de nicio altă reducere. De asemenea, produsele ce includ accesorii asociate nu pot beneficia de reduceri. O persoana fizică sau juridică poate cumpăra mai multe produse aflate în promoție, dar nu poate cumula mai multe reduceri pentru același produs, având posibilitatea sa opteze pentru una dintre ele.

14. Discount pentru produsele aflate in status La Comanda

Iti oferim un discount generos pentru produsele care nu sunt in stoc si care sunt aduse la comanda, doar daca vei face plata integrala a contravalorii produsului. Dupa lansarea comenzii vei primi o factura proforma cu discount pentru produsele comandate. Trebuie sa faci plata integrala (in cel mult 48 de ore) a acestei facturi si sa ne trimiti dovada achitarii acesteia.

15. Asigurarea bunului la domiciliul clientului de către o societate de asigurări agreată și recomandată de Music and More ( asigurare integrală, furt, distrugere, incendii, inundații…)

Instrumentul tău poate fi unul valoros. Muzicienii îşi îndrăgesc instrumentele şi chiar dacă nu sunt valoroase financiar acestea pot avea o mare valoare sentimentală. Aici trebuie menţionat că o chitară clasică sau o vioară pot să capete valoare odată cu trecerea anilor. De asemenea nu avem întotdeauna certitudinea că atunci când mergem în turneu sau doar călătorim în vacanţă nu vom avea şi surprize neplăcute. Am înţeles acest lucru atunci când am asigurat produsele noastre din magazin. Poţi solicita acest serviciu, despre care te asigurăm că nu este unul costisitor (de exemplu, un pian digital poate fi asigurat pentru doar 23 de lei pe lună) şi vei primi o cotaţie reală de la asiguratorii noştrii. Cu siguranţă, a doua zi vei fi mult mai liniştit.

16. Instrument la schimb în perioada de service

Oferim un serviciu unic în România. Îți punem la dispoziție un instrument muzical în regim de împrumut pentru perioada în care instrumentul tău (achiziționat de la noi) a rămas pentru reparație în service la Music and More. Nu trebuie decât să ne contactezi și problema ta este rezolvată.

Ne vom deplasa la locul indicat de tine (dacă domiciliezi într-un perimetru de 10 km față de magazinul nostru) sau ne poți livra prin curier instrumentul tău ce trebuie reparat. Instrumentul muzical pus la dispozitie / schimb va fi în perfectă stare, atât funcțional cât și estetic. Nu vei plăti nicio taxă în plus pentru perioada în care îl vei folosi. După reparație, instrumentul tău va fi livrat gratuit către tine, iar tu vei livra înapoi instrumentul de schimb. Taxa de transport (dacă este cazul) pentru înapoierea instrumentului de schimb va fi suportată de către tine.

Te rugăm ca, în momentul în care ne contactezi și soliciți accesarea acestui serviciu, să ne oferi date complete despre instrumentul stricat, cât și datele exacte ale achiziției. Nu abuza, suntem aici doar pentru a te ajuta.

Ce instrumente muzicale avem în magazin

Veți găsi cea mai bună selecție de chitare acustice, chitare electro-acustice, bass, claviaturi, tobe și percuții, echipamente de sunet live, DJ echipamente, software de muzică, echipamente de studio și multe altele.

În plus, avem specificații pentru produsele din magazinul de instrumente muzicale, prezentări video, articole informative și o echipă de client service cu experiență și dispusă să vă ajute.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou și vă gândiți la unul sau mai multe instrumente muzicale, magazinul nostru vă oferă seturi de chitară, seturi de tobe acustice și electronice, piane digitale, tunere de chitară, boxe, microfoane, căști, precum și chitare acustice, electrice sau clasice de la Schecter , Kremona, Fender, Soundsation, Yamaha, Admira etc. Segmentul de piane digitale este reprezentat de către cei mai renumiți producători: Roland, Casio, Yamaha etc, iar pentru pianine și piane de concert colaborăm cu Schulze&Polmann.

La Music and More veti gasi cele mai apreciate tobe electronice de la Roland seria V-Drums. Veti putea testa TD-1KV, TD-11 KV, TD-25KV sau TD-50KV.

Pentru cei care doresc sa detina cel mai bun acordeon digital din lume, va oferim selectia modelelor de top Roland FR-4x si Roland FR-8x. 

Dreptul de autor al brandului Music and More

Întregul conținut al acestui site, inclusiv brandul Music and More, sunt proprietatea SC Tempo Music Impex SRL. Music and More este marcă înregistrată la OSIM-România din 2009. Orice copiere a conținutului acestui site și publicarea sau promovarea în scop comercial fără aprobarea legală a autorului implică responsabilități juridice. Specificațiile produselor sau modificările aduse ulterior de către producătorii instrumentelor muzicale nu sunt responsabilitatea Music and More.