Nektar SE25 in topul tastaturilor MIDI pentru Mac, PC, iPhone și iPad

11-03-2021

Tastatură MIDI Nektar SE25

Aplicatii profesionale, practică și portabilă la un preț ridicol de mic!

Nektar SE25, nominalizata pe primul loc cu 4.5 stele printre cele mai bune 15 tastaturi MIDI 2021

Dacă sunteți o persoana care face muzică în mișcare, o tastatură de control MIDI de dimensiuni mici, care se va potrivi într-o geantă pentru laptop, este un element esențial. SE25 de la Nektar demonstrează cu tărie că caracteristicile și redarea nu trebuie sacrificate din motive de dimensiune și portabilitate.

Depășită doar de pret de Akai LPK25 dar care nu oferă nicio formă de integrare DAW,  noua tastatura MIDI Nektar SE25 reprezintă o valoare incredibilă pentru banii investiti.

Unde altundeva puteți obține integrarea Nektar DAW pentru Bitwig, Cubase, Garageband, Logic, Nuendo, Digital Performer, Mixcraft, Reason, Reaper, Sonar și Studio One.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O tastatură bună pentru controler MIDI este un studio esențial; iar cele mai bune tastaturi MIDI vă vor duce înregistrărilela un alt nivel.

Nu sunteți sigur de unde să începeți?

Aceste dispozitive nelipsite imn studio pot fi conectate direct la computer sau laptop prin USB - sau, în unele cazuri, chiar să funcționeze prin Bluetooth - și vă permit  să înregistrați cu instrumentele software ale DAW și cu orice pluginuri de sintetizator VST pe care le-ați fi putut instala. Unele pot oferi control asupra sintetizatoarelor hardware, făcându-le un hub de performanță pentru studioul dvs.

Există o mulțime de opțiuni din care puteți alege, în funcție de nevoile dvs. Puteți opta pentru o tastatură MIDI compactă, portabilă, care se potrivește confortabil într-o geantă pentru laptop, sau puteți alege totul cu un model de 88 de note de dimensiuni complete, cu taste ponderate cu sistem mecanic tip ciocan.

Puteți obține o tastatură MIDI ieftină, decentă cu mult mai puțin de 100 USD, dar creșteți ușor bugetul și veți pune mâna pe un model de calitate superioară, cu mai multe funcții și specificații mai ridicate.

Multe dintre cele mai bune tastaturi MIDI vin, de asemenea, cu șabloane de cartografiere pentru cele mai populare DAW-uri - Ableton Live, Logic Pro, FL Studio etc. - facilitând punerea în funcțiune foarte rapid

Tastaturile controlerului MIDI tind să se încadreze în două categorii principale - dispozitive portabile compacte, cu 25 de taste și opțiuni mai mari, bazate pe 49 sau mai multe taste. În colțul compact, datorită numărului mare de caracteristici, recomandarea noastră este Novation LaunchKey Mini Mk3. Pe lângă faptul că oferă suport instantaneu pentru Ableton Live, Launchkey Mini oferă, de asemenea, pad-uri pentru lansarea clipurilor sau  sunetelor de tobe și instrumente creative la îndemână, cum ar fi funcția de arpegiator și memorie acord.

Între timp, dacă sunteți în căutarea unui controler mai mare, vă recomandăm Komplete Kontrol S-Series de la Native Instruments și, în special, Native Instruments Kontrol S61 Mk 2. Acestea dispun de taste excelente, ecrane minunate colorate și variante  cu 49, 61 și 88 de chei (acestea din urma sunt dificile in interpretare)

În altă parte, ar trebui să verificați cu mare interes  Nektar Impakt LX88 +, Novation SL49 Mk3 și Arturia KeyStep Pro, care se pot conecta simultan la DAW-uri, sintetizatoare hardware și chiar echipamente modulare.

Alegerea noastră bugetară a celor mai bune controlere MIDI pentru configurarea studioului dvs.

1. Nektar SE25 MIDI keyboard

2. Akai MPK Mini Mk3

3. Novation Launchkey Mini Mk3 MIDI keyboard

4. Native Instruments Komplete Kontrol M32

5. Korg MicroKey 2 Air 25

6. Arturia Keystep 37

7. Native Instruments Komplete Kontrol A25

8. Novation Launchkey 37 Mk3

9. IK Multimedia iRig Keys I/O 49

10. Nektar Impact LX88+ MIDI keyboard

11. ROLI Seaboard Block

12. Arturia Keystep Pro

13. Arturia KeyLab 49 MkII MIDI keyboard

14. Novation 49 SL MkIII

15. Native Instruments Komplete Kontrol S61 MkII

Articol publicat de Music Radar la 5 Martie 2021