NUX MG-30 - This is simply amazing!

03-03-2021
NUX MG-30 - This is simply amazing!

Proiectat de chitaristi, dezvoltat de ingineri pasionati, realizat de muzicieni.

Procesorul MG-30 conține modele de 30 amplificatoare, cabinete și simulatoare de microfoane, sute de efecte, un looper și un tuner într-un șasiu compact, robust

Cel mai recent  procesor din seria MG a NUX are foparte multă putere de modelare, având 30 de tipuri de amplificatoare diferite - 25 pentru chitară electrică, 3 pentru bas și 2 modele de amplificatoare de chitară acustică.

Puteți împerechea aceste modele de amplificatoare cu simulările cabinetelor și puteți alege dintre opt microfoane virtuale pentru a „capta” cabinetul cu trei opțiuni de plasare.

More than decent modeling

De cand am anuntat MG-30 cel mai bun modelator compact de pe piața din lume - oamenii au inceput sa observe algoritmul nostru de modelare TSAC-HD (white box). Acesta va ofera un raspuns real si o redare exacta a amplificatorului. Acum MG-30 va ofera va ofera o definitie mai buan de la HD la 2K!

Cu 2 procesore puternice NXP RT, MG-30  va ofera 1024 de esantioane de sunet de rezolutie inalta, cu latenta de sistem ultra-scazuta pentru a va oferi un raspuns strâns si rapid. 2 AD/DA PREMIUM AKM AK4558EN codec-uri audio pe 32 de biti realizeaza "performante de sunet de inalta calitate" .

MG-30 are o gama dinamica super larga - 110DB!

 

4" Large Colorful  LCD

Interfata intuitiva a utilizatorului cu un ecran LCD mare va permite sa scapati de citirea manualelor. 

Navigarea codificatorului cu 5 cai va permite editare rapida, rutare bloc semnal, setare jack si multe altele. Indicatorul de blocare a semnalului prezinta starea curenta si va ajuta sa accesati rapid, sa eliminati sau sa editati efectele asociate.

Tinand apasat butonul HOME/ GLOBAL intra in setarea globala. Aici veti gasi o multime de modele excelente de aplicatii.

Amp Models,  Less is More!

25 de modele de amplificatoare de chitara electrica, 3 modele de amplificatoare pentru bas si 2 modele de amplificatoare acustice. Muzicienii care lucreaza nu au nevoie de sute de modele de amplificatoare mediocre.

Stiind acest lucru, ne-am concentrat pe 30 de elemente esențiale clasice si le-am facut pe fiecare sa se ridice la standardele celor mai pretentiosi jucatori. Incluse in colectia noastra de top sunt:  25 de modele de amplificatoare de chitara electrica,  2 modele de amplificatoare acustice, 3 modele de amplificatoare pentru bas.

Trebuie sa inregistrati o piesa de bas? MG-30 ofera 3 modele excelente de amplificatoare de bas si 8 IR de cabina de bas. Simuleaza un sunet de chitara acustica? MG-30 ofera 3 IR acustice si 2 modele de amplificatoare acustice pemtru chitara electrica pentru a simula sunetul de chitara acustica.

NUX a creat iconicul SOLID STUDIO, care a fost renumit pentru simularile de cabinete IR cu 8 microfoane legendare si 3 pozitii de microfon. 

 

 

........Asa ca am decis sa includem aceste IR indragite in MG-30. Si da, am inclus si IR-uri pentru cabinete de bas si IR-uri acustice. Pentru fiecare patch, puteti incarca un IR terta parte. Inseamna ca puteti incarca 32 * 4 = 128 IR in MG-30. 

In sus, in codificator, puteti muta blocul de semnal curent liber. 

Apasati butonul 3 si 4 pentru a paralela post-efecte. 

QUICK TONE TM 

Conectati-va la Quick Tone TM si puteti modifica cu usurinta parametrii, descarca patch-uri, incarca IR-uri de la terti si chiar configura rutarea USB-stream audio.  Quick Tone este un soft de editare interactiv - cand modificati butoanele Real, veti vedea modificarile dvs. in timp real. 

 

TUNER & PHRASE LOOPER

Compania noastra mama CHERUB TECHNOLOGY este cel mai mare producator de tunere din aceasta industrie. Algoritmul nostru unic de acordare compenseaza automat aspectul fretului de chitara si, chiar si in modul de reglare cromatica, va veti bucura intotdeauna de un timp de raspuns peste medie.

60s Phrase Loop (mono, 30s stereo) cu sincronizare ritmică Tambur. 

EFFECTS & BLOCK ROUTING 

ComRoom, Hall, Plate, Spring, Shimmer

Noise Reduction

CE-1, CE-2, ST.Chorus, Vibrator, Detune, Flanger, Phase 90, Phase 100, S.C.F., U-Vibe, Tremolo, Rotary, Harmonist EQ GATE RVB

Analog, Digital, Modulation, Tape, Reverse, Pan, Duotime DLY

MOD EFX CMP

Vizioneaza acest video demo realizat de Jimmy Lin, postat pe canalul NUX EFX & Amplifier