NUX MIGHTY SPACE: Amplificator chitara, fara fir si fara limita de procesare

04-01-2023
NUX MIGHTY SPACE: Fara fir si fara limita

Amplificator de chitara cu modeling

NUX începe anul 2023 prin introducerea MIGHTY SPACE, un nou amplificator de modelare desktop, puternic, flexibil, wireless și cu putere duală.

Pentru ca să recunoaștem: chitaristul urăște cablurile, sursele de alimentare și bateriile. Vrea doar să-și pună instrumentul pe umar și să scoată sunete fara bătăi de cap și fără să piardă timpul. Zis și facut: conectați transmițătorul digital la intrarea jack, porniți amplificatorul MIGHTY SPACE și sunteți pe drumul cel bun cu o putere de 30 W, o mulțime de amplificatoare legendare pentru chitara electrica, bas și acustica, IR de înaltă definiție cu încărcător IR, o secțiune EFX completă cu blocuri care pot fi sortate liber și multe altele.

Veți avea toată comoditatea unei transmisii digitale fără probleme in comunicare, alimentata cu o baterie dublă care oferă 7 ore de utilizare impresionante. Mai ușor de atât este cu adevărat imposibil!

Vrei mai mult? Încerca să conectezi MIGHTY MSPACE la un cabinet extern și pregătiți-vă să scuturați pereții. Sau utilizați ieșirea USB pentru a transforma amplificatorul într-o placă de sunet gata de înregistrare.

De asemenea, puteți utiliza funcția Drum & Loop prin pedala NUX NMP-2, puteți edita presetări în profunzime cu aplicația dedicată și puteți încărca IR-uri cu software-ul Mighty Editor™.

16 amplificatoare pentru chitară electrica, 3 pentru bas, 2 pentru acustica

Algoritmul White-Box oferă feedback în timp real, increment cu increment. NUX TS/AC-HD repetă cu aceeași redabilitate pe care o caută muzicienii într-un amplificator cu tub adevărat.

Cea mai bună tehnologie IR la îndemână

Puteți utiliza o selecție largă de modularii din fabrică pentru electrica, bas și acustica. De asemenea, puteți încărca IR-uri terță parte prin software (36 de presetări + 18 sloturi de utilizator).

Cabine pentru chitară electrica: JZ120, DR112, TR212, HIWIRE412, CALI 112, A112, GB412, M1960AX, M1960AV, M1960TV, SLO412, FIREMAN 412, RECT 412, DIE412, MUDDAH41212, BUDDAH41212, BUDDAH41212, BUDDAH41212 SUPERVERB410, VIBROKING310

Cabine de bas: AGL_DB810, AMP_SV212, AMP_SV410, AMP_SV810, BASSGUY410, EDEN410, MKB410

IR pentru chitară acustică: Gibson-HBIRD, Gibson-J15, Martin-D45

ChopTones IR personalizate: Bogna-T75, BritJH-G

Secțiune FX cu blocuri flexibile

Efecte: GATE, CMP, EFX, EQ, MOD, DLY, RVB

Cu software-ul de editare inclus pentru Mac, PC, iOS și Android, puteți trageți orice bloc în locația dorită.

Aplicația MightyAmp™ și software-ul de editare Mighty Editor™: puteți face orice!

Puteți personaliza presetări prin intermediul aplicației MightyAmp™ sau al software-ului de editare Mighty Editor™.

Aplicația MightyAmp™ și software-ul de editare Mighty Editor™ vă permit să editați toate blocurile și parametrii de semnal. Pe lângă cele 36 de IR încorporate, sunt disponibile 18 sloturi goale pentru IR-uri terțe. Indiferent de rata de eșantionare, software-ul de editare Mighty Editor™ se poate converti automat în format WAV (IR).

Placa de sunet? Nu este necesara!

Mighty Space acceptă fluxul audio prin USB și se poate transforma într-o interfață de înregistrare USB. Rutarea normală / Dry Out / Re-amp / Loopback poate fi gestionată prin intermediul aplicației MightyAmp™ sau al software-ului de editare Mighty Editor™ în mod intuitiv, fără a fi nevoie să configurați ieșirea USB în DAW. Îți poți permite chiar și bruiaj în flux live cu Loopback!

Tobe și Looper cu pedala NMP-2 Lite

Funcțiile Drum & Loop sunt complet accesibile prin controlul comutatorului NMP-2 Lite. Și este inclus in pret!

Vezi produsul: NUX MIGHTY SPACE