0 Cosul tau COS

Opiniile clienților

Preturi mult mai mici fata de alte magazine. Personal amabil, ajutator. Mi-am cumparat mai multe in de-acursul a 6 luni de aici si nu regret nimic. Sunt multumit de toate produsele cumparate. Cel mai bun magazin daca ar fi dupa mine
Sursa: Facebook

O echipă extraordinară, animată cel mai probabil de pasiunea pentru muzică în general și pentru ceea ce fac ei in special. Recomand cu căldură tuturor atât magazinul online cât și showroom-ul chiar și doar pentru sfaturi. Va mulțumesc mult
Sursa: Facebook

Produse de top + staff care își face treaba bine
Sursa: Facebook

Very good shop, the salesman there were very helpful in aiding me to found a new guitar. The people there know very well what a musician wants when buying something.
Sursa: Facebook

Ieri am cumpârat de la dănsii o orga Yamaha YPT 255 pachet Economic (cu stativ) si o husa SB17.,(achizitie online, cu tidicare din magazin). Sunt foarte multumit de achizitie raport calitate-pret foarte bun.
Sursa: Facebook

Interes, amabilitate, profesionalism. Prețuri bune. Felicitări!
Sursa: Facebook

The service was great.. The guys knew about the guitars and cared about what actually fit the customer.. They were very honest about the products.. I would recommend them to anyone looking to purchase equipment!
Sursa: Facebook

Amabilitate, sinceritate si profesionalism. Am achizitonat ieri o chitara acustica Yellowstone-DN si pentru un incepator, consider ca are un raport foarte bun calitate-pret. Initial am fost atrasa de culoarea albastru-turcoaz iar apoi am descoperit un aspect deosebit la ea: binding-ul alb pe corp, tastiera, headstock (chitara veche era foarte uzata in aceste zone).Am primit sfaturi sincere, pe intelesul unui incepator si am plecat foarte fericita de noua achitie. Recomand tuturor sa viziteze magazinul pentru ca sigur o sa plece multumiti si cu o energie foarte buna! Bafta
Sursa: Facebook

Instrumente superbe si servicii pe maSursa. Mi-am cumparat o chitara electro-acustica cu un finisaj elegant, si o rezonanta calda. E un Cort, pe care nu l-as fi ales daca personalul nu ar fi avut bunavointa si interesul sa gasesc chitara cea mai potrivita pentru mine. Suna genial. Multumesc Music and More.
Sursa: Google reviews

Magazinul este foarte placut si primitor, chiar daca nu este foarte mare. Staff-ul foarte misto si cu cine am stat de vorba chiar stia meserie. Produsele sunt expuse si poti interactiona cu ele, chiar daca sunt cam multe chitari din punctul meu de vedere, si prea putine synht-uri :) Preturile sunt chiar foarte bune, am achizitionat astazi un Roland Rubix22 la cel mai mic pret din Romania si chiar mai ieftin decat daca l-as fi luat de pe Amazon sau Thomann. Ba chiar am primit si 3% reducere pentru ca l-am ridicat personal si nu am optat pentru livrare gratuita. Avand in vedere ca au showroom si este si in centru orasului, nu ascuns prin vreo fosta uzina sau cooperativa, este un mare lucru. Eu sunt foarte multumit si ii recomand cu drag!
Sursa: Google reviews

Prompti si sinceri. Recomand!
Sursa: Google reviews

O mare varietate de instrumente muzicale de înaltă calitate.
Sursa: Google reviews

Calitate, seriozitate, amabilitate, profesionalism
Sursa: Google reviews

Not a wide variety of products, but they're nice and the people working there are even nicer and help you with any details you need! Quite hard to find the place if you don t know so well Bucharest.
Sursa: Google reviews

Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Dupa cum este normal, personalul poseda cunostinte solide despre instrumentarul muzical oferit spre vanzare. Foarte amabili, nu au refuzat daca le-am solicitat sa interpreteze la chitara un scurt pasaj muzical, acelasi, pe mai multe chitare, de mai multe ori, pentru a o putea alege pe cea care se potrivea criteriilor mele de selectie. Magazinul, in comparatie cu alte cateva din zona, arata profesional, elegant, bine structurat pe parter si subsol, standuri de prezentare profi, aerisit.
Sursa: Google reviews