Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Metoda de flaut (include CD) Play Flute Today! - Level 1

Cod: HLE00842043/1 / Brand: Hal Leonard

Cea mai buna metoda pentru predare proiectata pentru a oferi instructiuni de calitate, cantece grozave, si un CD de calitate profesionala cu 71 piste demo complete. Aceasta serie poate fi folosita atat de catre studentii care doresc sa invete singuri, cat si de profesori pentru predarea individuala sau de grup. Trebuie doar sa urmati sfaturile si lectiile din aceasta carte in timp ce ascultati profesorul de pe CD.

pret: 49 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Metoda de flaut
  • Limba engleza
  • Include CD audio
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii