Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Metoda de muzicuta (include CD) Play Harmonica Today! - Level 1

Cod: 100946 / Brand: Hal Leonard
5/5 - 1 evaluari

Cea mai buna metoda de predare proiectata pentru a oferi instructiuni de calitate, cantece grozave, si un CD de calitate profesionala cu 57 de piste demo complete. Aceasta metoda de muzicuta poate fi folosita de catre studentii care vor sa invete singuri, sau de catre profesori pentru predare individuala si de grup. Trebuie doar sa urmati sfaturile si lectiile din aceasta carte in timp ce ascultati profesorul de pe CD. Aceasta metoda poate fi folosita cu o muzicuta standard, diatonica, cu 10 gauri, in tonalitatea Do major.

pret: 49 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

REVIEW-uri CLIENTI
(1 comentarii)
Eftinca Lazar - 23.06.2015
As dori sa intru in posesia unei metode pentru muzicuta. Va multumesc.
  • Metoda de muzicuta
  • Limba engleza
  • Include CD audio
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii