Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Metoda de saxofon (include CD) Play Alto Sax Today! - Level 1

Cod: 100944 / Brand: Hal Leonard

Cea mai buna metoda proiectata pentru a oferi instructiuni de calitate, cantece grozave, si un CD de calitate profesionala cu 71 piste demo complete. Aceasta serie poate fi folosita atat de catre studentii ce doresc sa invete singuri, cat si de catre profesorii ce sustin lectii individuale sau de grup. Trebuie doar sa urmati sfaturile si lectiile din aceasta carte pe masura ce ascultati profesorul de pe CD.

pret: 49 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Metoda saxofon Alto
  • Limba engleza
  • Include CD audio
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți mulțumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii