Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Colectie de partituri - John Thompson's Easiest Piano Course: First Beethoven

Cod: 104100 / Brand: Music Sales

Aceasta colectie de partituri de John Thompson introduce spre studiu unele din cele mai usoare compozitii ale marelui Ludwig Van Beethoven. Cartea contine compozitii foarte bune, faimoase, si este potrivita pentru studenti ce se afla la partile 2 - 4 ale renumitului curs de pian.

Aceste partituri sunt ale unora din cele mai faimoase compozitii ale lui Beethoven si au fost adaugate in carte pentru fi utilizate in paralel cu "Easiest Piano Course". Aceste compozitii, precum "Minuet in G Major", "Rondo in C", sublima "Moonlight Sonata", "1st Movement" si clasicul "Fur Elise" vor reintari tehnica esentiala si in acelasi timp imbunatatesc simtul muzical general. "First Beethoven" este, deci, ideal pentru studenti care au parcurs celalalte cursuri ale lui John Thompson si au ajuns la partile 2 - 4, dar poate fi citit sau parcurs si de studenti mai avansati.

pret: 34 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Instrument: Piano sheet music
  • Format: Collection / Songbook
  • Level: Beginning
  • Publisher: Willis Music
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii