Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Colectie de partituri - Keyboard from the beginning

Cod: 104087 / Brand: Music Sales

Keyboard from the beginning este un ghid de invatare practic pentru studentii tineri ce abia incep sa cunoasca acest instrument. Ideala pentru varstele 6 - 12 ani, aceasta carte contine numeroase cantece originale, dar si pictograme distractive pentru a usura procesul de invatare.

Aceasta carte introduce diferite tehnici si principii prin intermediul cantecelor placute urechii, astfel incat poate ghida cu usurinta studentii cei tineri pe parcursul carierei lor muzicale. Nu este necesara o cunoastere anterioara a pianului, caci aceasta carte porneste de la o baza absoluta.

pret: 26 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Media: Sheet Music
  • Arrangement: Keyboard
  • Skill Level: Beginner - Explain this
  • Series: Keyboard From The Beginning
  • Language: English
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii