Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Metoda de tobe (include CD) Play Drums Today! - Level 1

Cod: 100484 / Brand: Hal Leonard

Auto-metoda de predare pentru cei ce indragesc tobele, conceputa pentru a oferi instruire de calitate, cantece deosebite , si un CD de calitate profesionala, cu 99 piese full-demo si instruire vorbita, aceasta serie poate fi utilizata de catre studentii care doresc sa predea, sau de catre profesori pentru instruirea privata sau de grup. Pur si simplu urmati sfaturile si lectile in carte trebuie doar sa ascultati profesorul de pe CD. Acest pachet ofera un ghid complet pentru elementele de baza : groove-uri , cantece, stiluri muzicale, sfaturi si tehnici, notatii muzicale si multe altele.

pret: 53 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Media: Sheet Music, CD
  • Arrangement: Drums (DRUMS)
  • Skill Level: Beginner - Explain this
  • Series: Play Today
  • Language: English
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii