Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Pian digital Yamaha DGX-660 vs. Yamaha DGX-650 – Comparație

[22.02.2016]

Yamaha DGX-660 - un nou model de pian digital

Yamaha DGX-660 este un pian digital lansat la NAMM Show 2016 ce înlocuiește vechiul model Yamaha DGX-650. Între cele două piane digitale există numeroase diferențe și upgrade-uri. Pentru a vă prezenta corect upgrade-urile modelului de pian digital Yamaha DGX-660, vom enumera cele mai importante îmbunătățiri ale ale acestui pian digital, raportat la modelul precedent Yamaha DGX-650.

Pian digital DGX-660 Black - Cu StativPolifonia maximă de 192 voci – această diferență va fi una care va cântări notabil în utilizarea acestui pian digital cu ritmuri de către muzicieni de tipul one-man-show, sau de către cei care agreează compoziția muzicală de tipul home recording și vor utiliza, pentru compoziție și aranjamente, doar acest pian digital (exceptând computer sau alte device-uri).

Două tipuri de FILL-IN: această funcționalitate permite muzicianului care interpretează live să reproducă cât mai fidel anumite pasaje de trecere între structurile pieselor, precum strofă, refren, introducere sau bridge.

Intrare de microfon – Cu ajutorul celor două intrări (auxiliar și microfon), în aplicațiile de scenă sau în sala de repetiție, trei muzicieni pot studia și interpreta împreună – pianistul, un solist vocal și o chitară (bas, acustică, electrică), astfel că nu mai sunteți nevoit să utilizați un amplificator auxiliar sau mixer. Tot această opțiune oferă posibilitatea unui singur pianist să interpreteze atât instrumental, cât și vocal, fără să utilizeze un alt amplificator suplimentar sau mixer audio.

​Așa cum era de așteptat, majoritatea echipamentelor din ziua de azi încearcă să fie „prietenoase cu natura”, și iată că Yamaha face acest lucru utilizând funcția de power-off în cazul pianului digital Yamaha DGX-660. Astfel, veți putea lăsa în permanență claviatura în priză, fără să vă faceți griji asupra consumului și, de asemenea, prin această funcție puteți mări durata de viață a instrumentului.

Atât datorită îmbunătățirilor, cât și datorită prețului de achiziție similar, putem concluziona că modelul de pian digital Yamaha DGX-660 este un upgrade avantajos. Pianul digital Yamaha DGX-660 poate fi achiziționat în varianta cu stativ (variantă ce include pedala de sustain), cât și în varianta cu pedalier Yamaha LP-7a. În plus, oferta magazinului de instrumente muzicale Music and More include și seturi cu banchetă, atât pentru varianta neagră a pianului (DGX-660 B), cât și pentru pianul de culoare albă (DGX-660 WH).

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.