Pian, Pianina clasica

Inchirierea unui pian acustic sau pianina

Decizia de a achizitiona un pian acustic poate fi foarte costisitoare mai ales in conditiile in care nu ai o idee exacta asupra modelului sau al pretului.

Un pian clasic sau pianina de închiriat poate fi soluția pentru multe probleme - un instrument temporar sau suplimentar - dar cel mai frecvent motiv pentru a închiria un pian clasic este în locul cumpărării acestuia, în special pentru cineva care începe lecțiile de pian si nu este convins de evoluția lui.

"Nu știu dacă copilul meu se va lipi de pian ..." este, fără îndoială, cea mai obișnuită întrebare pe care o auzim, așa că am proiectat acest program unic de închiriere pentru propriul pian pentru familii care doar testează dorinta copilului de a canta la pian

Avantajele închirierii unui pian

Costul achiziționării unui pian acustic este principalul stimulent pentru închiriere. De fapt, acesta este motivul cel mai frecvent de închiriat, mai ales pentru un student debutant.

Rețineți, totuși, că nu vor exista alte cheltuieli dincolo de taxa lunară. Veți avea doar taxa de livrare a pianului.

Un alt avantaj este că închirierea este temporară.

Dacă vei cumpăra un pian pe care nu-l placi, nu ești blocat cu el?

Cititi modul în care este scris contractul de închiriere, taxa de închiriere (totală sau parțială), taxa de transport, taxa de montaj, date care trebuie să fie afișate in contract. Asigurați-vă că știți si sunteți de acord cu acestea!

Dezavantajele cumpărării unui pian

Din nou, costul achizitiei unui pian acustic sau pianina este ridicat, sau, costul ridicat de a obține ceea ce vrei cu adevărat.

Dacă copilul sau studentul nu continuă să studieze, familia rămane cu un regret, a unei activități care nu a adus satisfactia sperată. Există dificultăți în vânzarea instrumentului sau, dacă familia decide să-l păstreze, va exista o pierdere a investiției ca urmare a uzurii morale si fizice.

Ce îti ofera programul de inchiriere?

  • Fără dobândă și taxe ascunse
  • Nici o obligație sau presiune pentru a cumpăra instrumentul închiriat
  • Investiție redusă
116413RENT48H
Pret de inchiriere pentru 48 de ore Pianul este furnizat cu: Bancheta de pian Tansportul nu este inclus Descriere produs Modelul Samick SG-155 a fost proiectat de celebrul designer german de pian, Klaus Fenner. Klaus Fenner a fost angajat în...
3.150 lei
Disponibil
+