Politica de confidențialitate - actualizata conform Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

Pentru a putea utiliza website-ul nostru fară a achiziţiona produse, nu este necesar să vă înregistraţi ca şi client. Înregistrarea de utilizator este necesară doar la realizarea unei comenzi. Informaţiile furnizate pe pagina de înregistrare cont sunt utilizate pentru a livra produsele (dacă s-a efectuat o comandă), şi pot fi utilizate pentru realizarea de cercetări interne privind demografia utilizatorilor noştri, interesele şi comportamentul acestora. Studiile statistice sunt efectuate în scopul îmbunătăţirii serviciilor Music and More şi nu vor fi divulgate sau împrumutate altor companii.

S.C. Tempo Music Impex S.R.L respectă confidenţialitatea datelor dumneavoastră. Vă cerem să citiţi această politică de confidenţialitate cu atenţie deoarece conţine informaţii importante despre felul în care S.C. Tempo Music Impex S.R.L stochează şi utilizează datele dumneavoastră personale.
Music and More este o parte a S.C. Tempo Music Impex S.R.L. Această politică de confidenţialitate se aplică informaţiilor pe care le stocăm şi utilizăm despre utilizatorii site-ului şi despre partenerii de afaceri înregistraţi.

S.C. Tempo Music Impex S.R.L persoană juridică română, cu sediul în București, strada Lt Lazarovici Virgil nr.12, Mansarda, sect 2 parter, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/13855/2006 cod unic de înregistrare/cod TVA (RO)18975270. vă transmitem modul în care prelucrăm și protejăm datele  cu caracter personal. 

1. Ce este un fişier cookie şi în ce scop este folosit?

Website-urile noastre utilizează tehnologia de tip cookie pentru a vă oferi un serviciu web mai bun și personalizat. Datele stocate de fișierele de tip cookie utilizate pe Website-urile noastre nu arată niciodată detalii personale în baza cărora să poată fi stabilită o identitate individuală. 

Un fișier de tip cookie reprezintă un mic fișier text care este stocat și/sau citit de browserul dvs. web pe hard disk-ul dispozitivului dvs. final (de exemplu, computer, laptop sau smartphone) în funcție de site-urile web pe care le vizitați. De asemenea, fișierele de tip cookie fac interacțiunea dvs. cu site-urile web mai sigură și mai rapidă, deoarece acestea își pot aminti preferințele dvs. (de exemplu, autentificare, limbă), trimițând informațiile pe care le conțin înapoi la site-ul web originar (first-party cookie) sau către alt site web căruia le aparțin (third-party cookie), atunci când vizitați din nou site-ul web respectiv utilizând același dispozitiv final. 

2. Cum puteţi controla fişierele de tip cookie

Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, puteţi să blocaţi sau eliminaţi fişierele cookie fie prin intermediul setărilor browserului dvs. web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziţie de terți, sau urmând instrucţiunile specifice pentru categoriile de cookie din secţiunile următoare. In orice situaţie, pot apărea probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului web dacă dezactivaţi fişierele de tip cookie. 

 

În cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. și să configurați browserul dvs. web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dvs. web. De  obicei, puteți găsi setările de navigare referitoare la fișiere de tip cookie în meniurile „Opțiuni”, „Instrumente” sau „Preferințe” din browserul web pe  care îl utilizați pentru a accesa Website-urile noastre. În funcție de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fișierele de tip cookie. Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul browserelor dvs.:

  • Setări cookie în Internet Explorer – Internet Explorer
  • Setări cookie în Firefox – Firefox
  • Setări cookie în Chrome – Chrome;
  • Setări cookie în Safari – Safari
  • Setări cookie în Edge – Edge
  • Setări cookie în Opera – Opera.

Google Analytics

www.musicandmore.ro utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website să analizeze modul în care utilizați respectivul Website. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dvs. a Website-ului (inclusiv adresa dvs. IP)  vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dvs. a Website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea Website-ului pentru operatorii Website-ului și furnizând alte servicii referitoare la activitatea Website-ului și la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligaţie conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date deținute de Google. 

Puteți renunța la Google Analytics fără a afecta modul în care puteți vizita site-ul www.musicandmore.ro 

Informații detaliate cu privire la Google Analytics și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la: https://policies.google.com/privacy/partners.

Pentru a împiedica monitorizarea prin acest tip de cookie, puteți instala un add-in pe browserul dvs. web (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout). 

Politica de confidentialitate si protectia datelor.

Prin transmiterea voluntara a oricaror date personale sau informatii prin intermediul site-ului, utilizatorii isi exprima consimtamantul pentru ca aceste date sa fie colectate, inregistrate, stocate, procesate in bazele de date ale S.C. Tempo Music Impex S.R.L

S.C. Tempo Music Impex S.R.L respecta toate drepturile care sunt prevazute in favoarea persoanelor vizate de prelucrarile de date personale de catre Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si anume: dreptul de acces la date, dreptul de informare, dreptul de interventie si dreptul de opozitie.
S.C. Tempo Music Impex S.R.L isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate pe acest portal, de la utilizatorii sai, pentru imbunatatirea serviciilor pe care le furnizeaza, pe toata durata existentei platformei www.musicandmore.ro. S.C. Tempo Music Impex S.R.L se obliga, pe toata perioada functionarii platformei, sa dea curs oricarei solicitari a persoanelor vizate in vederea rectificarii sau stergerii datelor cu caracter personal sau restrictionarii prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucarii , precum si a dreptului la portabilitatea datelor. De asemenea, orice persoana vizata poate face o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a prelucarii datelor cu caracter personal, la adresa http://www.dataprotection.ro. S.C. Tempo Music Impex S.R.L isi asigura utilizatorii ca nu va oferi, vinde sau face publice datele lor personale (nume, adresa, varsta, gen, adrese de email etc.) catre terti, decat in cazul in care acest lucru se face cu consimtamantul utilizatorului sau este solicitat de catre persoane indreptatite, in baza legilor in vigoare.
S.C. Tempo Music Impex S.R.L isi rezerva dreptul de a face publice date statistice, deduse din analiza informatiilor confidentiale, pentru a arata profilul utilizatorilor sai si isi rezerva dreptul de a oferi utilizatorilor serviciile si produsele unor furnizori terti, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrari; asemenea oferte pot fi facute de catre proprietar sau de catre administrator cu respectarea legislatiei in vigoare. S.C. Tempo Music Impex S.R.L se obliga sa furnizeaze, la cererea persoanei vizate, o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii. Pentru orice alte copii solicitate de persoana vizata, SC Tempo Music Impex Srl poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative. In cazul in care persoana vizata introduce cererea in format electronic si cu exceptia cazului in care persoana vizata solicita un alt format, informatiile sunt furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent.

Cum functioneaza www.musicandmore.ro cu privire la datele cu caracter personal

» datele cu caracter personal folosite în derularea contractului tău de servicii, (cum ar fi, dar fara a se limita la: date client - nume, prenume, adresa, sex, email; date cu privire la localizarea userilor) nu vor fi transmise catre terti, fara acceptul tau expres.
» în conformitate cu prevederile Legii 677/2001, menționăm că poți beneficia de următoarele drepturi aferente prelucrării datelor cu caracter personal: (i) dreptul la informare, (ii) dreptul de acces la date, (iii) dreptul de intervenție asupra datelor, (iv) dreptul de opoziție, (v) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și (vi) dreptul de a te adresa justiției.
» cu privire la dreptul de opoziție menționăm că acesta poate fi exercitat în orice moment, din cauza unor motive întemeiate și legitime legate de situația ta particulară, exceptând cazul în care există dispoziții legale care prevăd contrariul. De asemenea, precizăm că ai dreptul de a te opune în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele tale cu caracter personal să fie prelucrate în scop de marketing. 
» www.musicandmore.ro isi rezerva dreptul sa trimita utilizatorilor inregistrati comunicari prin email (newslettere cu caracter periodic sau mesaje informative ori comerciale one-time din partea noastra sau a unor partneri), precum si acele mesaje prin email necesare pentru buna functionare a serviciilor oferite de plaforma (alterte, mesagerie privata, notificari). Utilizatorii se pot dezabona de la aceste mesaje.
» daca nu esti logat in contul tau de pe www.musicandmore.ro, plasam un cookie in browser-ul folosit de tine si retinem numarul de vizitele facute, cu scopul de ati furniza pe viitor un continut cat mai potrivit criteriilor tale de interes
» daca esti logat in contul tau de pe www.musicandmore.ro, continutul va fi personalizat conform configuratiei stabilite de tine in profilul tau
» nu vom transmite adresa ta de email sau datele tale personale nimanui, dar e posibil ca uneori sa trimitem anumite email-uri de interes pentru tine, cu privire la imbunatatirile site-ului, sau oferte comerciale ale partenerilor
» vei putea oricand sa te dezabonezi de la Newsletter-ul www.musicandmore.ro.  facand acest lucru optand pentru "dezabonare" in subsolul mesajelor trimise de noi, putand folosi in continuare serviciile www.musicandmore.ro.
» in cadrul platformei, utilizatorii isi pot trimite mesaje, insa adresele lor de email nu apar destinatarilor
» singura situatie in care inregistram adresa ta de domiciliu este in cazul in care obtii puncte, sau faci alte actiuni, in urma carora oferim o recompensa. Adresa ta nu e folosita in alt scop si nu este oferita altor companii sau entitati.
» parolele folosite in cadrul platformei sunt stocate criptat si nimeni nu le poate folosi pentru a accesa contul respectiv
» pentru ati asigura o intimitate confortabila, iti recomandam foarte insistent sa nu oferi date cu caracter personal (numere telefon, adresa de email, ID-ul tau de messenger, adresa de domiciliu, etc..) decat persoanelor cu care ai avut un contact substantial de-a lungul timpului si in care ai incredere, si doar pe canale private si nu public
» serverele pe care sunt stocate datele sunt urmarite de un specialist IT si protejate de virusi si vulnerabilitati si actualizate la zi
» daca doresti ca informatiile tale sa dispara de pe www.musicandmore.ro poti solicita acest lucru oricand, noi urmand sa stergem total informatiile din site, inclusiv din baza de date
» bazele de date ale site-ului www.musicandmore.ro sunt stocate la Namebox unul dintre cei mai siguri provideri de servicii din Romania
» site-ul www.musicandmore.ro are configurat si instalat un certificat SSL, care asigura o comunicare criptata intre browser si server
» pentru asigurarea costurilor legate de mentenanta si dezvoltare www.musicandmore.ro prin firma operatoare SC Tempo Music Impex SRL, are contracte de publicitate cu si prin Google Adwords si Facebook Ads.
» www.musicandmore.ro nu ofera niciodata date cu caracter personal partenerilor de publicitate. Reclamele distribuite pot fi insa targetate comportamental si in functie de alte criterii datorita modului in care Google Adwords, AdSense si reteaua Facebook
» datele de trafic sunt analizate prin Google Analytics, prin anonimizarea datelor despre utilizatori, politicile putand fi consultate oricand.
» daca vreo practica legata de folosirea site-ului, inclusiv cele legate de datele utilizatorilor, sunt neclare sau aveti sugestii de imbunatatire, puteti sa sesizati acest lucru la social@musicandmore.ro
» site-ul stocheaza de asemeni IP-urile utlizatorilor la momentul plasarii pe site a intrebarilor si raspunsurilor. Aceste IP-uri si alte date (timestamp si semnatura browser) nu sunt utilizate decat in situatii care necesita moderarea site-ului (eliminarea de cotnuri duplicate utilizate in activitati de "trolling", hartuire, intimidare, etc.) sau pentru activitati care contravin legislatiei romane. Aceste date nu sunt distribuie niciunui tert, cu exceptia situatiilor in care o autoritate competenta nationala le solicita in baza legislatiei, pentru rezolvarea unor situatii care contravin legislatiei.


Ca reguli generale de buna practica si prevenire a potentialelor atingeri ale drepturilor minorilor, SC Tempo Music Imoex Srl recomanda:
a) atentia parintilor cu privire la intreaga activitate a copiilor pe internet, cel putin pana la varsta de 16 ani.
b) www.musicandmore.ro  monitorizeaza tot continutul postat si ia masuri de moderare daca se observa actiuni de intimidare, hartuire sau alte actiuni de atingere a drepturilor minorilor, inclusiv notificarea autoritatilor competente;
c) orice activitate cu potential de hartuire sexuala sau violenta va rugam a fi notificata la adresa social@musicandmore.ro si vom analiza urgent (in maxim 48 de ore) situatia indicata;

Care sunt drepturile tale si cum pot fi exercitate

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiezi de drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor pe care le ai:
» Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
» Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
» Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
» Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
» Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
» Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
» Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
» Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
» Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia

In cazul în care dorești să îți exerciți aceste drepturi poți înainta o cerere scrisă, datată și semnată către: contact@tpu.ro sau la următoarea adresă de corespondență: SC Tempo Music Impex Srl, București, str. Lt Lazarovici Virgil nr 12, sector 2, FSC Tempo Music Impex Srl, se obliga sa raspunda in mod prompt oricarei cereri legate de drepturile persoanei legate de protectia datelor sale personale. Orice cerere va fi tratata cu prioritate.

Securitatea datelor cu caracter personal

» SC Tempo Music Impex Srl, certifica faptul ca indeplineste cerintele de securitate a datelor cu caracter personal;
»SC Tempo Music Impex Srl, utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariaţilor si procedurilor de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare;
» Regulamentul intern de organizare si funcţionare al SC Tempo Music Impex Srl, contine reglementari cu privire la confidenţialitatea datelor cu caracter personal care sunt prelucrate in cadrul instituţiei;
» Personalul SC Tempo Music Impex Srl, este instruit in ceea ce priveste securitatea si confidenţialitatea datelor cu caracter personal care sunt prelucrate;
» Accesul la computerele ce conţin baze de date cu caracter personal este restricţionat cu cont/user si parola, iar accesarea acestora se poate face doar din sediul sau punctul de lucru al firmei;
» Serverele pe care sunt stocate bazele de date cu caracter personal sunt actualizate din punct de vedere al aplicatiilor software (sistem de operare si aplicatii)
» Serverele utilizate sunt securizate prin aplicatii de firewall si sunt monitorizate in mod continuu de personal calificat (administrator de system)
» Exista un log al acceselor pe aceste servere pentru a determina in mod clar cine si cand a accesat aceste servere
» Aplicatiile de gestionare a bazelor de date sunt instalate pe servere speciale care nu pot fi accesibile prin intermediul Internetului.
» In aplicatiile online ale SC Tempo Music Impex Srl, nu exista posibilitatea descarcarii sau a printarii de date personale.
» Atat pe statiile de lucru, cat si pe servere sunt instalate programe antivirus si antispyware actualizate cel putin o data pe zi.
» Serverele pe care se stocheaza bazele de date cu caracter personal sunt gazduite in conditii de securitate intr-un datacenter ce permite doar accesul personalului certificat si autorizat.
» SC Tempo Music Impex Srl, efectueaza trimestrial o analiza a codului sursa al portalului https://www.musicandmore.ro pentru a determina daca exista potentiale brese de securitate.
» Datele cu caracter personal nu vor fi instrainate sub nicio forma terţelor persoane straine, iar accesul la bazele de date este permis doar persoanelor autorizate in acest sens;
Versiune valabila incepand cu data de 25 mai 2018.

1. Informaţiile pe care le stocăm despre dumneavoastră

1.1 Atunci când cumpăraţi de la noi şi / sau vă înregistraţi pe website, stocăm următoarele informaţii despre dumneavoastră:

1.1.1 Nume, adresă de corespondenţă, adresă de email, număr de telefon

1.1.2 Datele Credit Card NU SUNT STOCATE sub nicio formă de către S.C. Tempo Music Impex S.R.L, dar vor fi salvate de Payment Service Provider-ul nostru, care se conformează cu PCIDSS.

1.2 Ocazional, vom putea primi informaţii despre dumneavoastră de la alte surse (precum agenţii de referinţă de credit) pe care le vom adăuga informaţiilor deja ştiute despre dumneavoastră pentru a putea oferi bunurile şi serviciile comandate.

2. Utilizarea informaţiilor despre dumneavoastră.

2.1 Aceste informaţii sunt stocate pentru a permite realizarea procesului de înregistrare, pentru a procesa comenzile realizate şi pentru a putea oferi bunurile şi serviciile cerute. Informaţiile relevante sunt apoi folosite de către noi, agenţii noştri şi subcontractorii noştri pentru a vă putea oferi declaraţiile contului de pe site-ul http://musicandmore.ro/ şi pentru a comunica cu dumneavoastră în scopul conducerii contului şi al finalizării comenzii. De asemenea, vă putem contacta, dacă vă exprimaţi acordul, în legătură cu produse şi servicii ce pot fi de interes pentru dumneavoastră.

2.2 De asemenea, putem agrega informaţiile pentru a realiza statistici şi pentru a monitoriza utilizarea site-ului, în scopul dezvoltării website-ului şi a serviciilor. De asemenea, putem oferi informaţii agregate către terţe părţi. Aceste statistici nu includ niciun fel de informaţie ce poate fi utilizată pentru a vă identifica.

3. Marketing

De asemenea, vă putem oferi informaţii despre caracteristicile speciale ale website-ului nostru sau despre produsele care consideră că v-ar putea interesa. Dacă doriţi să nu primiţi astfel de informaţii, vă puteţi dezabona din pagina contului dumneavoastră, sau prin link-urile de manage/unsubscribe/dezabonare. De asemenea, vă puteţi dezabona prin scrierea unui email către adresa unsubscribe@musicandmore.ro. Dacă aţi fost de acord să vă oferim informaţii de marketing, puteţi oricând să vă dezabonaţi.

4. Utilizarea Cookie-urilor şi a altor tehnologii de stocare şi procesare a informaţiilor

Cookie-urile sunt fişiere text plasate pe computer-ul dumneavoastră pentru a colecta informaţii standard de jurnal internet şi pentru a stoca informaţii legate de comportamentul utilizatorilor. Aceste informaţii sunt folosite pentru a urmări felul în care un utilizator foloseşte website-ul, şi pentru a realiza rapoarte statistice despre activitatea website-ului. Momentan operăm cu o politică de tip „consimţământ implicit”, ceea ce înseamnă că presupunem acceptul dumneavoastră asupra acestor tehnologii. Dacă nu doriţi să fiţi încadrat în aceste cookie-uri ce pot fi folosite pentru a realiza statistici, puteţi ori să nu folosiţi website-ul, ori să ştergeţi toate cookie-urile musicandmore.ro din browser-ul dumneavoastră. De asemenea, pentru a nu stoca cookie-uri pe computerul dumneavoastră, puteţi utiliza setarea browser-ului de anonimitate (denumită „Incognito” în Chrome, „In Private” în Internet Explorer”, „Private Browsing” în Firefox şi Safari etc...) Pentru mai multe informaţii despre cookie-uri vă rugăm să accesaţi www.aboutcookies.org sau www.allaboutcookies.org. Nu în ultimul rând, puteţi configura browser-ul dumneavoastră pentru a nu accepta cookie-uri. Dacă doriţi să configuraţi browser-ul astfel, puteţi accesa cele două link-uri de mai sus. Dacă nu acceptaţi cookie-urile web, anumite zone ale website-ului ar putea să nu funcţioneze.

5. Cum protejăm informaţiile dumneavoastră

5.1 Vom utiliza toate mijloacele pe care le avem la dispoziţie pentru a proteja informaţiile personale ale dumneavoastră. Cu toate acestea, trebuie să luaţi în considerare faptul că utilizarea Internetului nu este complet sigură, iar din acest motiv nu putem garanta securitatea sau integritatea oricăror informaţii personale ce sunt transferate dinspre dumneavoastră sau spre dumneavoastră prin intermediul internetului.

5.2 Am luat următoarele măsuri de securitate, tehnice şi organizaţionale pentru a proteja informaţiile dumneavoastră: Firewall-uri, Browser Certification Technology, Criptare, Acces Limitat, Utilizarea parolelor.

6. Accesul la informaţiile dumneavoastră; actualizarea şi corectarea informaţiilor dumneavoastră

6.1 Aveţi dreptul să cereţi o copie a informaţiilor pe care le stocăm despre dumneavoastră. Dacă doriţi o copie a informaţiilor personale, vă rugăm să trimiteţi un e-mail către adresa social@musicandmore.ro, sau o scrisoare la adresa str Lt. Lazarovici Virgil nr 12, sect 2, București.

6.2 Dorim să asigurăm faptul că informaţiile dumneavoastră personale sunt precise şi actualizate. Dacă orice tip de informaţie furnizată către www.musicandmore.ro se schimbă, cum ar fi adresa dumneavoastră de email, numele sau datele de plată, sau doriţi să anulaţi înregistrarea, vă rugăm să ne transmiteţi datele corecte printr-un e-mail la social@musicandmore.ro sau prin trimiterea unei scrisori la adresa str Lt. Lazarovici Virgil nr 12, sect 2, București. Ne puteţi cere, sau vă putem cere, corectarea informaţiilor care consideraţi sau considerăm că nu sunt exacte.

7. Vânzarea afacerii

Dacă afacerea Music and More este vândută sau integrată unei alte afaceri, datele dumneavoastră NU vot fi oferite consilierilor noştri şi potenţialilor cumpărători.

8. Consimţământul dumneavoastră

Prin depunerea datelor dumneavoastră personale, vă exprimaţi consimţământul faptului că noi putem utiliza aceste informaţii aşa cum am specificat în politica de confidenţialitate.

9. Schimbări ale politicii de confidenţialitate

Revizuim periodic politica noastră de confidenţialitate. Dacă schimbăm politica de confidenţialitate, vom publica pe această pagină schimbările realizate, şi vom plasa notificări pe alte pagini ale website-ului, astfel încât să puteţi fi întotdeauna conştient de informaţiile pe care le stocăm şi despre felul în care le procesăm. Această politică de confidenţialitate a fost actualizată la data de 20 Mai 2018.

10. Cum puteţi contacta Sc Tempo Music Impex Srl

Dorim să aflăm opinia dumneavoastră despre website-ul nostru şi despre politica noastră de confidenţialitate. Dacă doriţi să ne contactaţi cu orice întrebări sau comentarii, vă rugăm să trimiteţi un email către social@musicandmore.ro. De asemenea, puteţi trimite o scrisoare la adresa str Lt. Lazarovici Virgil nr 12, sect 2, București.

11. Legături către alte website-uri

Website-ul nostru conţine legături către alte website-uri. Această politică de confidenţialitate se aplică doar pentru website-ul http://musicandmore.ro/, astfel încât, atunci când urmaţi un link către alte website-uri, va trebui să citiţi şi propriile lor politici de confidenţialitate.