0 Cosul tau COS

Puncte de Ridicare

Music and More este de acum mult mai aproape de casa ta.

Ne poti gasi in peste 300 de orase. Cea mai mare retea de puncte de ridicare din Romania. Peste 300 de localitati.

La Music and More ai posibilitatea de a ridica produsele comandate din:

Magazin-Showroom

Bucuresti, Calea Rahovei nr. 266-268, sect 5

Electromagnetica Bussines Center, corp 61, et.6, camera 08B

Roland, Boss, Schecter Guitars, Cort Guitars, Shure, Ik Multimedia, V-Moda, Alpine Music Safe  

Poți ridica produsele comandate și de la orice locație/magazin PayPoint Colet Expres.

Cum functioneaza?

 1. Intri pe magazinul www.musicandmore.ro. si adaugi in cos produsele pe care doresti sa le achizitionezi.
 2. Completezi informatiile necesare pentru incheierea si confirmarea comenzii.
 3. Selectezi optiunea de livrare Collect Point.
 4. La rubrica „Adresa de destinatie/livrare” adaugi o adresa (de domiciliu, de la serviciu sau din orice alt loc doresti sa colectezi expeditia). In functie de adresa introdusa de tine, sistemul iti va afisa pe harta cele mai apropiate magazine Pay Point Colet Expres din care poti ridica expeditia.
 5. Dupa ce ai selectat magazinul Pay Point Colet Expres din care doresti sa iti ridici coletul, verifica in comanda daca selectia a fost facuta corect.
 6. Confirmi comanda si selectezi metoda de plata. In magazinele Pay Point Colet Expres poti achita doar numerar, plata cu cardul bancar nefiind disponibila in acest moment!
 7. Dupa finalizarea comenzii, magazinul Music and More pregateste comanda, o ambaleaza si o preda catre FAN Courier.
 8. In termen mediu/aprox. de 24 de ore, expeditia ta va ajunge in magazinul Pay Point Colet Expres pe care l-ai selectat, iar tu vei primi un SMS/email (pe numarul de telefon si adresa de email completate de tine in momentul comenzii online pe magazinul Music and More). SMS v-a contine codul unic de colectare si adresa magazinului. Nu poti ridica produsele fara buletin si codul unic de colectare, primit prin SMS.
 9. Ai la dispozitie 7 zile calendaristice pentru a-ti ridica produsele. Dupa expirarea acestui termen coletul va fi returnat catre sediul cel mai apropiat de la Music and More.
 10. Pastreaza in siguranta codul unic de colectare si asigura-te ca nu va ajunge in posesia unor persoane neautorizate. Codul este unic si reprezinta parola care valideaza dreptul de a intra in posesia coletului. Daca nu te poti deplasa personal la magazin, poti imputernici o alta persoana care sa ridice coletul in locul tau, insa asigura-te ca ii vei comunica acesteia codul unic si ca va avea asupra sa propria carte de identitate, altfel nu va putea intra in posesia expeditiei!
 11. Cand te vei prezenta la magazinul Pay Point Colet Expres, reprezentantul acestuia iti va solicita actul de identitate si codul unic de colectare. Imediat ce datele sunt confirmate pe terminalul Pay Point, daca este cazul vei achita taxele de ramburs/valoarea produselor si/sau taxele de transport(daca ai facut o comanda minima si ai obtinut transportul gratuit, nu mai sunt necesare aceste) pentru care vei primi in schimb o chitanta ce va ramane in posesia ta, alaturi de un bon de confirmare pe care il vei semna si il vei returna reprezentantului magazinului(poti face acest lucru doar printr-un email sau SMS Multimedia)
 12. Iti multumim si iti uram spor la cumparaturi de la Music and More livrate si ridicate din magazinele Collect Point!
 13. Pentru a găsi cel mai apropiat sediu PayPoint Colet Expres, accesează acest link, completează denumirea localității în câmpul de căutare și alege un rezultat din lista de rezultate.