Roland Cube Street 2 Red - Amplificator Portabil Chitara, Voce (echipat cu Voice Harmony, Looper si Procesor de efecte)

117377
Livrare
Plata
Avantaje
    Tag-uri

Chiar mai durabil și chiar mai ușor ca niciodată. Roland Cube Street 2, nou și îmbunătățit, se mândrește cu un design mai modern datorită construcției sale turnate prin injecție din ABS, ceea ce face ca Boss Cube Street 2 să fie cu adevărat perfect pentru artiștii care călătoresc.

Este fiabil, robust și incredibil de ușor, astfel încât să ajungeți la destinație va fi întotdeauna o călătorie usoară. Și, cu o putere de ieșire dublată, aveți acum 10 wați RMS stereo.

Plin de caracteristici de îmbunătățire a tonului, acesta este companionul suprem pentru cântăreții care cântă la chitară și pentru orice muzician care caută un sunet de top. Obțineți avantajul unui EQ și reverb dedicat pe trei benzi de EQ pentru fiecare canal, în timp ce o funcție de armonie este perfectă pentru vocalistii care doresc să schimbe setul armonic.

Creați armonii uimitoare fără a fi nevoie de muzicieni de studio și lăsați publicul să intrebe unde va sunt cântăreții dvs. Este o caracteristică superbă care trebuie experimentată. Dacă nu este suficient, aveți și un buclă/looper încorporată cu care să cantați, permițând 45 de secunde de timp de înregistrare - perfect pentru a crea performanțe puternice.

Amplificare:
  • 2 x 5 W
Brand:
Roland
Culoare:
  • Red