Roland FANTOM

21-03-2022

Bibliotecă de sunet extinsă

În centrul sintetizatoarelor Fantom se află o mare varietate de sunete preluate din biblioteca în continuă extindere a Roland. De la sunete de bas clasice la pad-uri atmosferice și sunete de alamuri pentru cinematografie, biblioteca de sunet este plină de sunete de studio, gata pentru a fi folosite cu o singură atingere. Puteți crea compoziții folosind instrumente acustice, cum ar fi pianele cu sinteza SuperNATURAL sau puteți trece la nivelul următor cu o gamă largă de instrumente moderne de sinteză.

Scena sau studio

Fiecare model FANTOM-0 se simte fantastic sub degetele tale, cu tastaturi personalizate receptive și o mulțime de comenzi de înaltă rezoluție. Alegeți dintre FANTOM-06 de 61 de note sau FANTOM-07 de 76 de note și tastaturile lor cu acțiune de sintetizator sau alegeți varanta cu tastatură hammer action cu acțiune ponderată FANTOM-08 cu taste ultra-responsive.

Creați melodii într-o clipită.

Conceput pentru creatia muzicală, FANTOM-0 vă permite să modelați sunete și să creați muzică fără a întrerupe fluxul. Cu butoanele și glisoarele practice, ecranul tactil color, funcțiile de eșantionare rapidă și secvențiatorul bazat pe clipuri, fiecare sesiune cu FANTOM-0 este inspiratoare, productivă și distractivă.

Centrul tău creativ.

FANTOM-0 se integrează perfect în configurații moderne de producție cu o interfață audio USB 4x32 integratată, în timp ce conectivitata nativă cu Logic Pro, MainStage și Ableton Live vă permite să interacționați cu software-ul folosind ecranul tactil și controalele hardware. Mergând mai departe, puteți combina liber sintetizatoare soft cu sunetele integrate ale FANTOM-0 și interfața cu hardware-ul MIDI preferat prin ieșirea MIDI dedicată.

Faceți muzică oriunde.

De la configurarea studioului de acasă până la sălile de repetiție și scenele de spectacol sintetizatoarele FANTOM-0 sunt ușor de transportat. Ele cântăresc mult mai puțin decât majoritatea celorlalte tastaturi, datorită designului corpului, care este elegant, atractiv și ultra-rezistent.

Cantă și produce muzică cu ce este mai bun de la Roland.

Echipat cu cele mai inovatoare tehnologii Roland, FANTOM-0 pune la dispoziție o selecție uriașă de sunete electronice și acustice. Și cu o gamă tot mai mare de opțiuni de extindere de la Roland Cloud, nu veți rămâne niciodată fără inspiratie.

Sinteză pentru generația următoare.

Explorați sunetele influente ale trecutului istoric al lui Roland și creați sunetele de mâine cu ZEN-Core Synthesis System, cel mai avansat motor de sinteză Roland de până acum.

O experiență grandioasă.

Noile piane SuperNATURAL ale lui FANTOM-0 sună și răspund la fel ca și cele acustice si aveți la dispoziție o gamă de editari integrate pentru a le personaliza pentru stilul și interpretarea dvs.

FANTOM-08 | FANTOM-07 | FANTOM-06