Roland RP107 & F107 - Alege pianul potrivit familiei tale

13-07-2022

UN PIAN PENTRU TOATA FAMILIA
Achizitia unui pian digital acasă va lasa sa descoperiti o lume noua, bucuria de a cânta. Și alegerea unui pian digital vă va oferi o mulțime de funcții pentru o învățare cat mai rapidă. Panoul frontal intuitiv facilitează începerea studiului imediat, ceea ce este util în special pentru cei mici. Cu toate acestea, chiar și cei mai muzicienii cu experiență se vor delecta cu sunetul autentic de pian și capacitatea de redare receptivă sub degetele lor.

Indiferent dacă alegeți un pian pentru a începe călătoria dvs. de a cânta sau un pian de care să se bucure întreaga familie, pianele F107 și RP107 oferă opțiuni excelente pentru a se potrivi stilului, bugetului și spațiului dvs. Aduceți unul acasă și descoperiți magia de a face muzică pentru anii următori.

ROLAND RP107Nucleul muzical al familiei
Dacă ești în căutarea primului tău pian pentru familia ta, noul pian digital RP107 este o alegere excelenta pentru a începe. Cu un design clasic într-o dimensiune compactă, acesta se va incadra în aproape orice spațiu din casa dvs., indiferent dacă este o camera de muzică dedicată sau camera dvs. de familie. Iar RP107 este plin de funcții care îți vor menține întreaga familie inspirată. Folosiți modul split pentru a canta unul lângă altul în aceeași piesă, conectați-vă la Bluetooth pentru muzică și lecții în flux și conectați căști pentru studiul silențios.

ROLAND F107

Pentru design minimalist
Dacă estetica spațiului dvs. este cea mai importantă în achizitia unui pian, nu căutați mai departe, pianul digital F107, prietenos cu bugetul, este aici. Cu designul său elegant si compact, acest pian digital arată la fel de bine pe cât sună. În plus, veți descoperi tehnologie găsită doar în pianele digitale premium, care vă va insoti călătoria in a cânta. Redați melodiilei datorită conectivității Bluetooth,  transmite videoclipurile, muzica sau lecțiile online preferate pe YouTube. Și nu vă faceți griji că vă deranjați vecinii, mufele duble pentru căști vă permit să jucați dueturi în tăcere. Doar glisați, deschideți capacul și scufundați-vă în muzică.