Schecter a lansat noile modele din colecția 2019

26-03-2019
Schecter a lansat noile modele din colecția 2019

În acest an, Schecter aduce festivitățile mai devreme, dezvăluindu-și noile sortimente de chitare și bași pentru 2019, iar în mix există câteva modele care clar vor lăsa o amprentă!

În vârful seriei 2019 sunt modelele Schecter Reaper, cu fețe de arțar și cu formă ergonomică (datorită "cotierei" de pe body) și cu finisaje la modă de tip "burl". Modelele Reaper din bambus de cenușă sunt concepute pentru chitariștii tehnici moderni și sunt disponibile cu o gamă largă de opțiuni, inclusiv cu 6 și 7 corzi, cu grif multiscale, bridge fix sau cu locking tremolo și cu doze Sustainiac.

Schecter Reaper 6 CHARCOALBURST


Schecter Reaper 6 FR-S-SKYBURST

Construită în fabricile foarte apreciate din Indonezia, seria Reaper este o gamă profesionistă de instrumente pentru chitariștii tehnici și cerințele acestora. Finisaje satinate, taste extra-jumbo, gâturi subțiri / plate cu tastiere de abanos si gâturi multi-strat din arțar / nuc, consolidate cu tije din fibră de carbon și lista poate continua. Rezultatul este o chitară cu tonuri uriașe, super manevrabilă, solid construită și care stă acordată perfect, în orice situație.

Schecter Reaper 6 FR-INFERNOBURST


Schecter Reaper 7 MS-CHARCOALBURST

Dozele Decimator de la Schecter dau putere maximă pentru riff-uri de metal și solo-uri, în timp ce doza de neck Sustainiac este ideală pentru texturi mai experimentale sau linii lichide și netede. Modelul Reaper cu multi-scale oferă chitariștilor intervale extinse și tensiune echilibrată a corzilor, în timp ce modelele pentru stângaci urmăresc să facă seria Reaper o gamă all-inclusive.

Adăugând la gama Schecter Apocalypse inspirată de tematica post-apocaliptică, este un nou model "V". Apocalypse V-1 vine cu același finisaj Rusty Grey ca și restul gamei, cu inserții triunghiulare de avertizare radioactivă, marcatori laterali fosforescenți și hardware negru. Dozele Apocalypse-VI oferă o gamă completă de tonuri heavy. 24 de fret-uri extra-jumbo, un gât subțire de tip "Thin C" din arțar cu tije de întărire din fibră de carbon și locking tuners fac din această chitară un instrument fiabil și extrem de versatil.

Schecter V-1-APOCALYPSE

Schecter a lansat și versiuni noi ale chitarelor C-1 și C-7, sub forma seriei "Evil Twin", care vizează amatorii de metal, cu finisaj satinat negru, binding alb, și inlay-uri cu numerale romane.

Schecter SLS-ELITE-C-1-FR-S-EVIL-TWIN-SBK


Schecter SLS-ELITE-C-7-EVIL-TWIN

Includerea dozelor Fishman Fluence Modern elimină toate problemele legate de inductanță ale dozelor tradiționale, creând un sunet fără zgomot și dezvăluind tonul pur, necorupt al muzicii. Doza de neck Fishman Modern Alnico oferă un sustain imens solo-urilor, în timp ce doza ceramică de bridge creează un ton brutal, activ, agresiv, ideal pentru ritmuri heavy și metal. Gâtul subțire și plat (cu 24 de taste jumbo) este construit pentru viteză, iar seria "Evil Twin" este concepută de asemenea și pentru basiști.

Schecter SLS-ELITE-5-EVIL-TWIN

Dispunând de același corp de cenușă și cu contururi subțiri, basul "Evil Twin" este creat pentru tonuri dure și mobilitate extinsă. Un finisaj neted de tip satin negru, cu binding alb al corpului și inserții numerice romane creează o estetică amenințătoare care este perfectă pentru cei ce preferă heavy metal, hard rock ori sludge metal. Acest model este disponibil cu 4 sau 5 corzi și este dotat cu dozele versatile Fishman Fluence Soap Bar, fret-uri jumbo din oțel inoxidabil și cheițe de acordaj Grover.

Ca un apropo la designul chitarelor tradițional, Schecter J-4 / J-5 oferă o viziune modernă păstrând totodată aspectul și tonurile tradiționale. J-4 / J-5 sunt construite din arțar și vin cu doze duble Schecter USA Monster Tone-J, ce oferă un sunet deschis, clar și versatil, perfect pentru recrearea multor tonuri clasice.

Schecter DIAMOND-J-SFG


Schecter DIAMOND-J-5-GBLK

 

În curând și pe Music and More: https://www.musicandmore.ro/schecter.html/

Postari

Nu exista recenzii

Adauga recenzie