Seria de preamplificatoare Two Notes este acum disponibilă la Music and More - Partea a Doua

28-03-2019
Seria de preamplificatoare Two Notes este acum disponibilă la Music and More - Music and More

Selectarea unui preamplificator este nucleul tonului dvs. și necesită astfel cea mai mare atenție. Two Tones Dual Channel Preamp rulează intern la 200V pentru a păstra interacțiunea dintre tine și chitară, în timp ce lucrează perfect cu celelalte pedale de efect. Fiecare dintre cele patru versiuni difuzează caldura unică a lămpilor și dinamica amplificatoarele pe care le cunoaștem și iubim, acum într-un pachet mai convenabil.

Canalele A și B sunt complet independente, fiecare cu propriile lor secțiuni de voce și echivalente: Bass și Treble pe A, Bass, Mid cu Sweep Mid și Treble pentru B. Pe Canalul A veți găsi o treaptă inferioară a treptei cu un pre-gain EQ de tip vintage, în timp ce Canalul B oferă un gain mai mare și un post-EQ foarte puternic (cu mid-sweep). Modurile de fuziune deschid și ele noi orizonturi.

COLD FUSION
În "Cold Fusion", cele două canale sunt în paralel, ceea ce înseamnă că puteți amesteca sunetul curat din A și sunetul mai distorsionat în B pentru a obține claritate și articulare.

HOT FUSION
În "Hot Fusion", A și B sunt cascadate, adică A poate fi folosit ca un impuls pentru B, cu EQ-urile A și B disponibile pentru a da o formă finală sunetului.

Aceste pedale pot fi utilizate în diferite configurații: ca preamplificator tradițional, conectate la un amplificator și la un cabinet sau la intrarea Return a unui amplificator de chitară sau bas. Plasate înaintea unui amplificator, acestea acționează ca pedale de boost, overdrive sau distortion. Singure sau cu Torpedo C.A.B., pot deveni și un sistem autonom, ușor și discret, gata să fie conectat direct la o placă de mixare, pe scenă ori în studio. De asemenea, pot fi conectate la interfața dvs. de sunet pentru înregistrări perfecte utilizând și soft-ul Wall of Sound.

Cu Wall of Sound, Two Notes vă oferă acces la 16 cabinete virtuale pe care le puteți încărca în plugin-ul WoS. Pentru a descărca cele 16 cabinete, trebuie să vă înregistrați produsul pe site-ul Two notes, descărcați și instalați plugin-ul Wall of Sound. Odată ce v-ați familiarizat cu plugin-ului Wall of Sound, puteți să explorați aplicația Two Notes Boutique, care vă va permite să ascultați și să achiziționați mai multe cabinete după preferințele dvs.

Comandați acum de pe site-ul nostru: https://www.musicandmore.ro/chitare/pedale-procesoare-si-efecte/?features_hash=10-1818

Postari

Nu exista recenzii

Adauga recenzie