Seria de preamplificatoare Two Notes este acum disponibilă la Music and More - Partea Întâi

27-03-2019
Seria de preamplificatoare Two Notes este acum disponibilă la Music and More - Music and More

Acum, Music and More aduce pe piața din România seria de pedale Dual Channel și simulatoarele de cabinet de la Two Notes. În prima parte vom discuta despre simulatoarele de cabinet de la Two Notes, urmând ca în a doua parte să trecem în revistă și cele patru preamplificatoare Dual Channel.

Selectarea unui preamplificator este nucleul tonului dvs. și necesită astfel cea mai mare atenție. Two Tones Dual Channel Preamp rulează intern la 200V pentru a păstra interacțiunea dintre tine și chitară, în timp ce lucrează perfect cu celelalte pedale de efect.

Cu tehnologia Torpedo, tonul pe care îl creați este trimis în mod fidel direct la o interfață PA sau o interfață audio, cu consistență, în studio sau la repetiții. Gata cu tonele de cabluri, microfoane și probleme la antifonarea camerei! Modulele C.A.B M și C.A.B. răspund tuturor nevoilor dvs., deoarece pot fi plasate la capătul pedalierului, sunt dispozitive ușor de transportat și cu ieșirea de căști, acestea pot fi folosite și acasă cu pedalele favorite pentru a repeta în tihnă.

Mulți parametri influențează sunetul echipamentului de chitară sau bas atunci când vine vorba de înregistrare. Two Notes reproduc cu acuratețe caracteristicile întregului lanț (difuzor, microfon, preamplificator, cameră de studio). Simularea Torpedo reproduce cele mai mici variații ale comportamentului cabinetului și puteți, de asemenea, să mutați microfonul în camera virtuală datorită sintezei IR Torpedo.

Datorită tehnologiei Torpedo, simulatoarele de cabinet Two Notes oferă toate avantajele celor mai bune simulări de cabinetului pe care doriți să le înregistrați, fără complicațiile microfoanelor și cablurilor. Ca unități autonome, Torpedo C.A.B. M (și versiunea C.A.B.) vin cu 32 de cabinete virtuale, 8 microfoane și 8 camere.

Cu o interfață clară și intuitivă, Torpedo Remote vă va oferi acces la toți parametrii, inclusiv încărcarea și salvarea presetărilor. Puteți alege orice cabinet din magazinul Two Notes, le puteți previzualiza pe propriile dvs. piese în timp real și puteți alege să cumpărați pe cele pe care le preferați. Puteți descărca aplicația pentru iOS ™ sau Android ™ sau versiunea de computer Mac OS ™ sau Windows ™.

Comandați acum de pe site-ul nostru: https://www.musicandmore.ro/chitare/pedale-procesoare-si-efecte/?features_hash=10-1818

Mai multe despre pedalele Two Notes în următorul articol.

Postari

Nu exista recenzii

Adauga recenzie