Seturi de percutie scolara

Absolut perfecte pentru scoli si gradinite, selecția noastră de seturi de percuție educațională include tamburine, clopote, clopotei, shakeruri, triangluri, castagnete, blocuri de lemn, shakeruri de fructe, tobe mici și multe altele! Ideal pentru etapele de initiere, pentru activitati in interior sau in aer liber, seturile sunt complete și sunt livrate în cutii de depozitare.

104489
Peace PS-32 este un set de percutii ideal pentru scoli, gradinite si alte centre de invatamant, fiind util pentru dezvoltarea abilitatilor ritmice ale copiilor. Setul contine tamburine, clopotei, shakere, triunghiuri, castaniete, wood blocks, shakere in forma de fructe, tobe mici si o cutie...
1.161 lei
la comanda
+
104490
Peace PS-919 este un set de percutii ideal pentru scoli, gradinite si alte centre de invatamant, fiind util pentru dezvoltarea abilitatilor ritmice ale copiilor. Setul contine 3 tipuri de maracas si o cutie rezistenta pentru depozitarea acestora.
222 lei
la comanda
+
104492
Peace PS-B5 este un set de percutii ideal pentru scoli, gradinite si alte centre de invatamant, fiind util pentru dezvoltarea abilitatilor ritmice ale copiilor. Setul contine 5 tipuri de wood block si o cutie rezistenta pentru depozitarea acestora.   Componenta: 1 x...
325 lei
la comanda
+
104491
Peace PS-J11 este un set de percutii ideal pentru scoli, gradinite si alte centre de invatamant, fiind util pentru dezvoltarea abilitatilor ritmice ale copiilor. Setul contine 4 tipuri de clopotei si o cutie rezistenta pentru depozitarea acestora.
280 lei
la comanda
+
Filtreaza
Brand
Pret

lei  –  lei

  • 222lei
  • 1161lei